Прегледи: 1358 - Коментари: 0
БСП е не по-малко вредна за Българско от ГЕРБ и десните

БСП е не по-малко вредна за Българско от ГЕРБ и десните

Първо: ГЕРБ не са дясна партия, а типична партия на клиентелизма.

Тъй като това е безспорно ясно за огромната част от българите, няма да се занимаваме повече с българоунищожителното отборче на посредствения политик Бойко Борисов. Равнището му е на селски кмет и това е равнището на неговите "началници" /Бел.РодБг - Това не е ли жалко слугинско поведение на водач на суверенна държава, ама що разбира пожарникарче от нанотехонологии./ Меркел, Макрон и пр еврогейски вождчета.

Задачата на тази статия е да напомни на влюбените в БСП, че по същностни черти и дела, тази НЕлява партия е единозначна на ГЕРБ, както и на всички проевропейски и проевроатлантически партии. БСП е за "повече НАТО" /Факт: Цитат на военния им министър Ангел Найденов./, БСП е за завладяване на Българско от мигранти, потенциални терористи /Факт: Гласуването на експремиера Сергей Станишев в Еврогейския парламент./, ФАКТ: БСП е за 10-процентов корпоративен данък, изцяло в полза на олигархията – българска, но особено чужда. Най-важното, БСП подкрепи /Факт: Външният министър Кристиян Вигенин./ украинския фашизъм и опроверга на практика ужпроруската си позиция.

С това демагогско поведение БСП е дори по-вредна от ГЕРБ, защото лицеприятства пред верните си привърженици, но всъщност предателства срещу Русия, народа, историческите корени и бъдещето на Родината. Така измъчените и ежедневно обиждани от еврогейовете български патриоти /социалисти е не по-малко мръсна дума от демократи/, наричани комунисти, рубладжии и с пр абсолютно лъжливи понятия, се надяват, че все пак ръководството на БСП ще тръгне с Русия, че ръководството на БСП ще направи реални стъпки за преборване с бедността, безработицата и демографското унищожение на Българско. Но, уви – като ПОДЧИНЕНА ЧАСТ от еврогейската група на "социалисти и демократи", реално БСП – на дело изцяло – служи на замислите на Джордж Сорос и Плана Ран-Ът за ликвидация на Отечеството.

Да добавя и още нещо важно – в ръководството на БСП се настаниха също както в ГЕРБ, СДС, НДСВ, ДСБ и пр доста млади и на средна възраст кариеристчета /мога да изброя над дузина във Варна/, които работят според "вятъра на промяната", чети: според личната изгода, а не за интересите на Българско и на народа. Като цяло на думи БСП са по-"народни" от десните, но на дело са еднакви. Малцината способни, почтени и идеалисти в социалистическата партия са все по-изолирани и гласът им, особено с идването на "гъвкаво-острата" Корнелия Нинова, не се чува дори.

За да спасим Българско от западното колониално робство-българоубийство, е редно веднага да изгоним всичко що е НАТО, Еврогейски съюз от Родината – а това няма нищо общо с реалната политика на БСП.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: