Прегледи: 1168 - Коментари: 4
ЗАПИСВАТ доброволци за Освобождение на Донбас и Украйна от укрофашизма

ЗАПИСВАТ доброволци за Освобождение на Донбас и Украйна от укрофашизма

В мрежата /тиражирано от соросоиди/ изтече съобщение за набиране на доброволци от Русия и света за подкрепа на опълченците, които воюват срещу фашисткия режим в Украйна.

Вече над 2,5 г русите в измислената от Австро-Унгария държава Украйна водят братоубийствена война, провокирана от ционист-фашизма. Начело на Украйна стоят банда убийци - крадливи евреи, подкрепяни от еврейските фашисти във Фашингтон и Брюксел.

Освен над 12 000 украински войници и бандеровски отрепки са загинали над 2000 руснаци от Източна и Южна Украйна, 90 % от които цивилни. Мин.г в Донецк бе открит паметник на 69-те руски деца, избити от украинската артилерия. Вчера в останалата малка част от Донецката република бе и ФАЩ-представител, чиято очевидна цел бе да катализира военните действия, "полезни" единствено за западните икономически и политически интереси.

Но Русия винаги е намирала своите герои. Срещу татари, прабългари /на които Иван Грозни предлага примирие и съюз, но те под влияние на исляма се самоунищожават/, поляци, шведи, кавказци, японци, французи, германци руският народ извоюва славни победи на словянския дух и оръжие. И сега – най-обикновени миньори, металурзи, учители и учителки, таксиметрови шофьори, от ученическата скамейка дори и след пенсия са в редиците на справедливата словянска кауза.

Редакцията на РодинаБг.ком е горда, че в Донбас се бият на страната на опълчението десетки българи, един от тях познаваме лично. Тези български герои се отблагодаряват на русите – нашите Освободители от 5-вековното ислямо-турско робство.

Публикуваме обявата, с която оповестяваме на всеки българин е-адреса на "наборната комисия" в Донбас. Тъкмо ще проверим дали българските доброволци няма да се окажат повече от смачканата ни от НАТО армия от 200 хил на под 25 000 военни.

Велика е Русия, вечна е българо-руската бойна и духовна дружба.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Борислав Сираков     Дата: 2017-07-26 11:54:40    
Моля изпратете ми адрес каде трябва да отида дасе запиша като доброволец

2. Потребител: Админ     Дата: 2017-07-26 13:10:18    
Г-н Борислав Сираков, адресът е на снимката!

3. Потребител: Сеирджия     Дата: 2017-07-29 08:06:00    
"......Моля изпратете ми адрес "каде" трябва да отида "дасе" запиша като доброволец....."
Абе кретен , адресът е на фотото.
Чакаме те боклук путиноиден.
Кунев "българино" , а ти какво чакаш ? Дай личен пример както са те учили в ДС. Или шубето те гони?

4. Потребител: Админ     Дата: 2017-07-29 09:25:25    
Сеирджията е специалист по ДС, сега по наши сведения работи за ЦРУ - такива са те българските "демократи". А Главният редактор на РодинаБг.ком Димитър Кунев ще направи подробен репортаж от Донбас, с акцент върху котлите в Дебалцево, Иловайск, летището на Донецк и пр. На укрофашистите няма да им се размине. И на техните слуги-предатели като "Сеирджия".