Прегледи: 1227 - Коментари: 2
ЕВРОПЕЙСКОТО лице на българската демокрация

ЕВРОПЕЙСКОТО лице на българската демокрация

КОЛКОТО повече време минава от приемането ни в "Клуба на богатите" – Европейския съюз, толкова повече на повече българи става ясно, че за нас е отредено мястото не само на последно място в него, а ни предстои все по-жестоко обедняване и сме на път да изчезнем първо като нация, а в последствие и като държава.

На снимката в една средно голяма градинка в центъра на Варна, в един от богатите квартали, виждате истинското лице на 10-годишното "европейско Българско". Освен че никой не обръщаше внимание на този човек, българин, европеец, той имаше струпеи и рани по ръцете и краката, а и очевидно не бе ял топло ядене колко ли време. Човекът не може и да ходи, а хигиената на стола му беше съвсем "европейска".

Такива картини в Българско преди еврогейската демокрация изобщо не можеше да се видят. Това е добре да знаят младите, чиито мозъци ежедневно се промиват от купените от ФАЩ-собственици или марионетки на ФАЩ и Запада: Нова, БТВ, БИТ, че и уж националната БНТ. Защо впрочем "Господари /чети: слуги на ФАЩ и на Запада/ на ефира" не заснемат тези картини на болни и умиращи от глад, изоставени от европейско Българско хора? Кой им плаща да подбират такива хора и събития, които НЕ показват европейския грабеж над злочестата ни Родина? Известно е кой и ЗАЩО им плащат.

В интерес на истината – където съм ходел в Европата – има макар и по-малко, но също подобни картини на клошари и изпаднали от "солидарното" европИйско общество хора. Чудно, но в Полша във Варшава и Катовице такива хора имаше най-малко, а доста видях в Берлин, Париж, Рим, Генуа, Милано, Бари, Сиракуза, Катания, Марсилия, Тулон. И не видях след 2005 г нито един клошар в Новоросийск, Москва и Санкт-Петербург.

Очевидно, че един от основните символи на европейската демокрация е присъствието на все по-висок % клошари и мизерстващи в градовете. А най-много такива европейски символи има в преуспяващото според "четящия" ни премиер Българско. Впрочем безработицата у нас била спаднала, а здравеопазването и социалните грижи процъфтявали. Е, гледам снимката от днес и силно вярвам, че е истина.

Честито, българи, член европейски, Ваш си е.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Къчо Карамасуров     Дата: 2017-08-11 21:48:37    
-СТИГА-А-А , ОЩЕ...!?

-Видите ли ГЕРБ-узуци,
чака Ви голям...кошмар :
щом не давате суджуци
и за оня..."шопар"

дето бизнеса изнудва,
а се прави на..."светец" :
и нарочения лудва
от еничаря...-"скопец" !

Много "кучки" без каишка
там до "кокала"...ръмжат,
озверели и без пишка
чуждите съдби...стържат !!

Под "чадъра" на Разбойкьо
и на Цацаров...е хлад,
неговата зла прослойка
дерибейства като..."блядь" !?

-Даже съд, прокурВатура
няма да ме...отърве,
във държавата Ни щура
е "късмет"...да се умре !!!

16:11 / 11.08.17. / Сидней

2. Потребител: Никола Горов     Дата: 2017-08-11 21:49:32    
Прав си,но така ще остане докато нашите назначени управници подаряват богатствата на страната но ,и други се възползват от тях. Затова ще има и клошари и убийци за два лева .И докато тоя народ трае така ще бъде