Прегледи: 585 - Коментари: 0
ОЙ, НАЙ-богатите ФАЩ от вчера минаха $ 20 трил дълг

ОЙ, НАЙ-богатите ФАЩ от вчера минаха $ 20 трил дълг ОЙ, НАЙ-богатите ФАЩ от вчера минаха $ 20 трил дълг

В петък националният дълг на ФАЩ за първи път в историята е достигнал до $ 20 трил.

Това се случва в деня, в който президентът Доналд Тръмп ратифицира закон, който отменя тавана за дълга и позволява неограничено теглене на федерални заеми, предаде The Washington Examiner. За нашата редакция РодинаБг.ком този факт бе предизвестен и не бе необходимо да го оповестява една от основните политанализаторски агенции на Америка.

Какво означава това? В "най-свободните" и без цензура медии на янките пишат и говорят /те американците свръхмасово вече и не четат вестници и дори сайтове/, че всеки американец дължи около $ 47 000. Но ако смятаме точно /такива елементарни изчисления се правят в българското училище още в III – IV клас/, то се получава съвсем друго: 20 000 000 000 000: 325 000 000 = /Бел.РодБг – Според Уикипедия населението на ФАЩ в края на 2016 г е 323,1 мил./ $ 61 500.

Това прави около 100 000 лв, една нищо и никаква сума за грантаджиите Лора, Ана, Асен, Ивет, Едвин, Харалан, Соломон и пр "българи". Но тази сума от 100 000 лв превърна след наложената ни от Запада чрез фашистки методи "демокрация" 95 % от българите в икономически роби основно на ФАЩ-корпорациите и банки, като и еврогейските им колеги също се облажават. Нека да оповестим, че само от такси и просрочени плащания западните банки в Българско само за месец печелят чисто 160 мил лв - или за година близо 1 млрд Евро.

Много от глашатаите на ФАЩ рекламират "динамичната" им икономика. НО! Питаме: Щом тази ФАЩ-икономика е толкова "динамична", защо така "успешно" не се справя с външния дълг, а допуска ТОЙ в аритметична, а и в почти геометрична прогресия да се увеличава?

Лицемерието, колкото и умело да се прикрива, не може да победи истината. Тя е несъкрушима: икономиката на най-най-"модерно-могъщата" западна държава е колос на глинени крака, ако си послужим с образ от античността.

Честито на нашите соросоиди-русофоби $ 20-трилионния дълг на ФАЩ, нека той да расте /това е най-закономерният сценарий/ и до 2020 г да е вече $ 40 трил.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: