Прегледи: 635 - Коментари: 0
ДЕМОКРАЦИЯТА /въз/роди социалния фашизъм

ДЕМОКРАЦИЯТА /въз/роди социалния фашизъм

Ще започна статията с това, че нито БСП, още пък по-малко ГЕРБ, "десните" /те са наистина десни в кавички/, съвсем никак ДПС, всички Те бяха, са и няма вероятност да бъдат защитници на социално по-слабите в българското общество.

Що се отнася до съществуващия от над 5 века западен ЕТНИЧЕСКИ фашизъм срещу Африка, Азия, Латинска Америка, Източна Европа и най-вече срещу Русия, Българско и словянството, той не е преставал, а днес е в още по-уродливи, цинични и /не/прикрити форми. Темата ни обаче е мизантропията във "философията" на днешната реална демокрация в света, диктуван от брюкселизма и ФАЩ-изма.

Словосъчетанието "социална справедливост" от 1989 г до днес започна да се употребява или като карикатура, или като предизборна манипулация. "Sozial Gerechtigkeit" на немски е комай единственото що годе честно употребявано СПРАВЕДЛИВО словосъчетание, защото в нито една държава с "майчин език" английски, френски и пр западни езици на практика няма гореспоменатото явление.

Но – КАКВО се случи в Българско след наложената ни насила от Запада демокрация. Създадоха се реално две класи – на богати и на бедни, като съотношението няма нищо общо със социалната справедливост като съдържание – под 5 % са наистина задоволените, а над 95 % със сериозни битови, финансови и респективно житейски НЕзадоволености.

По-лошото, антихуманното – сиреч античовешкото е, че в общественото, особено в медийното пространство /което е над 95 % собственост на западни банки или корпорации/ все повече се налага "идеята", че богатите са способни, можещи, а останалите 95 % са некадърни, неприспособими, дори безполезни и излишни. Такива предавания с такива антисоциални, т.е срещу 95 % от българите предавания има в тв БИТ, Нова, БТВ, БНТ, Канал 3, смешното е, че наскоро прочетох дори във вестник "Труд" такова либерал-фашистко "послание".

Братя българи, не вярвайте на тези, които ви внушават, че бедните са неспособни. Самата ДИМокрация е чудовищно западно творение, в която законите са създадени от богати в полза на богати. Може ли честният, мислещият човек да приеме за нормално един професор по математика, по ядрена физика, по каквото и да е /особено стига да е постигнал титлата си със знания/ да е низкопоставен спрямо една мутра-престъпник новобогаташ, един поръчков журналист, който получава 3-4 пъти повече пари на месец, от колкото депутатите /без да ги защитаваме ни най-малко/, които манипулативно и еднопартийно "критикува". Може ли да приемем, че трудът на лекар, хлебар, учител, металург, какъвто и да е работник, може да е 10 до 1 000 000 пъти по-ЛОШ от този на един банкер, сиреч крадец. Още по-лош и циничен е западният социален геноцид над Българско.

Братя българи, нека да припомним Христовите думи: "По-лесно е камила да мине през иглени уши, нежели богат да влезе в царството небесно." Идеята на този Бог или човек, в идеен смисъл това е без значение, е, че богатството на този свят е резултат на НЕсправедливост. Без да се спираме на не съвсем точната формулировка на Карл Маркс от хазарски произход за "принадената стойност" – да си зададем въпроса правилно ли се заплаща ТРУДЪТ на този свят?

Братя българи, този свят, тази ДИМокрация /в нея няма огънят на справедливостта, любовта, доброто/ е срещу 95 % от вас. Тя граби труда ви, граби българските деца /отлично и много добре обучени в български училища/ и ги подарява на богатия чрез грабежи от целия свят Запад, най-често ги подарява в най-голям % труд и лични усилия и знания на най-богатите банкери или корпоративни хиени-Велзевули.

С двама доценти от Икономическия университет във Варна изчислихме, че над 80 % от приходите на българите ги крадат западни банки и корпорации, като сумата варира от 10 до 16 млрд Евро за само една година. Ще дам и конкретен пример за западен "законен" грабеж. За мин сума от 416 мил лв /около 220 мил Евро/ модерният на световно равнище завод "Соди-Солвей" в Девня бе приватизиран, както някои работници казват: откраднат. Всяка година чистата печалба на завода е между 75 до 100 мил Евро. За по-малко от 2 г основно белгийските акционери /чети: лапачи/ си възстановяват похарчените пари и около 25 г /концесията е 30-годишна/ стават все по-БОГАТИ. С български суровини, евтин труд и благодарение на европейските /чети: антибългарските/ "закони".

И най-лошото е, че подло-красиво усмихнати социолози и "анализатори" – слуги на нашите новобогаташи и 10 пъти повече на чуждите – гледат в очите ограбения ни народ, лъжат го, че си виновен че си беден, а че богатите са справедливо богати. Това е чиста проба социален фашизъм, но никой не смее да изкаже пред народа точното понятие.

Е, как няма да има нова революция, световна и "деветосептемврийска" – щом грабежът по формулата на Запада /въз/ражда могъщи геоцентробежни обществени енергии?

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: