Прегледи: 507 - Коментари: 0
След намесата на Волен Сидеров ремонтираха пътя Стралджа - "Петолъчката"

След намесата на Волен Сидеров ремонтираха пътя Стралджа - "Петолъчката"

Само за 4 мес приключи рехабилитацията на отсечката, отлагана 20 г, коментира лидерът на АТАКА

Доизграждането на новата болница в Ямбол започва през 2018 г, увери съпредседателят на Обединени патриоти

Съпредседателят на Обединени патриоти Волен Сидеров, областният управител на Ямбол Димитър Иванов и кметът на Стралджа Атанас Киров прерязаха лентата на изцяло обновения 4-километров участък от пътя Стралджа - "Петолъчката".

Рехабилитацията на трасето се случи след среща на Сидеров с регионалния министър Николай Нанков. Цената на ремонта е около 1 мил лв, а отсечката не е ремонтирана основно от 70-те г. "Още в началото на мандата ми заявих, че ще бъда лобист на областта. Пътят в Стралджа стана първи. Важно е, че министър Нанков реагира бързо и за няколко месеца беше направен този участък. Резултатите от свършената работа - това е истинската политика" - каза пред медиите Волен Сидеров.

Той допълни, че от началото на 2018 г започва доизграждането на новата болница в Ямбол, която жителите на града и областта очакват повече от три десетилетия. "Поставил съм въпроса в няколко разговора с премиера Борисов и получих уверението му, че от началото на годината започва доизграждането й" - информира съпредседателят на Обединени патриоти. Сидеров каза още, че за това е говорил и с финансовия министър Владислав Горанов, тъй като за завършването на болничното заведение ще са необходими около 12.5 мил лв. Ямболският депутат информира още, че до неговата приемната в родния му град ще бъде открит и инфоцентър със съдействието на Министерството на икономиката.

В него местният малък и среден бизнес ще може да получи информация как и по какви програми е възможно да кандидатства, за да получи държавно или европейско финансиране.

От: Пресцентъра на Атака
Потребител:


Коментар: