Прегледи: 1901 - Коментари: 0
РУСКОТО авиостроене: СУ-35 с изкуствен интелект

РУСКОТО авиостроене: СУ-35 с изкуствен интелект РУСКОТО авиостроене: СУ-35 с изкуствен интелект

ОТДАВНА Русия е изпреварила ФАЩ в модерната военна авиация.

И ако по времето на студената война съветската икономика хабеше много средства за въоръжаване, сега само с $ 85 млрд бюджет Русия праща в канала въоръжението на Запада, най-вече американското с над $ 850 млрд бюджет годишно. А специално СУ-35 се оказва супер самолет, който изпреварва американските таратайки "Ф" не с едно, а с две поколения. Русия печели ежегодно само от износ на самолети над $ 8,5 млрд.

Асиметричните печеливши отговори на Русия вбесяват ФАЩ-генералитета, защото не позволяват на Америка така да граби света, както по Горбачово-Елциново време:

РОССИЙСКОЕ АВИАСТРОЕНИЕ УДИВЛЯЕТ/учудва/ МИР/света/: СУ-35 ОБЛАДАЕТ/притежава/ ИСКУССТВЕННЫМ/изкуствен/ ИНТЕЛЛЕКТОМ

Новости России.
Новейший/Най-новият/ российский боевой самолет Су-35 обладает/притежава/ искусственным интеллектом, который/който/ способен самостоятельно выбирать/да избира/ цель/целта/.

Об этом сообщил Сергей Чемезов, гендиректор "Ростех". Одновременно самолет может охватить до шести целей и самостоятельно определить, какую цель каким оружием поразить и это все он может сделать сам, без участия пилота, - рассказывает Чемезов на выставке Dubai Airshow 2017.

Напомним, что самолет Су-35 - это истребитель 4++ поколения, он обладает двигателем, с управляемым вектором тяги, помимо этого в нем используются технологии пятого поколения. которые позволяют обеспечить превосходство над аналогичными иностранными истребителями. Сергей Чемезов добавил, что корпорация ведет работу над внедрением искусственного интеллекта в гражданские авиалайнеры.

Dubai Airshow - международная космическая выставка проходит с 12 по 16 ноября в ОАЭ. Тематикой авиашоу, которое входит в пятерку крупнейших в мире, является гражданская авиация и технологии, военная техника, вооружение военно-вооруженных сил, космическая техника.

В этом/тази/ году/година/ авиасалон собрал/събра/ около 1200 участников из разных/различни/ стран.

От: ria.ru
автор: Киселева Олеся Анатольевна
Опубликовала Таня*, 15.11.2017 в 11,57




Потребител:


Коментар: