Прегледи: 610 - Коментари: 0
БЪЛГАРСКИЯТ бабаитлък – най-големият враг на Българско

БЪЛГАРСКИЯТ бабаитлък – най-големият враг на Българско

Моят любим канас е Омуртаг.

30-годишен мир в крайно войнолюбивите средновековни времена, строежи, нарастване на територията на Българско без войни, укрепване на ролята на аристокрацията и по-добър живот за обикновените българи. Освен това, Омуртаг не допуска проникване на зловонното византийско влияние, т.е – "либералните" порядки, сиреч зловония на развратен и свикналия в лукс Константинопол, циничен и подъл.

За сметка на това великият канас пише /диктува/: "Българите направиха много добрини на християните /чети: ромеите/, ... но християните сториха /на българите/ злини..." Съвсем наясно е бил Омуртаг, че нашите алчни и жестоки съседи са най-зловредното чуждо тяло в здравата физически и духовно снага на свободолюбовото българско племе.

Съвсем различни са били /пра/българите, останали край Волга. Освен че са били варвари-ислямисти, те са се репчили на много по-мощния от тях руски цар Иван IV Грозни. Волжаците са превземали руски християнски градове и са избивали жестоко мъжката част, а жени, девойки и момичета са вземали в плен или робство. След като се разправя на Запад в Ливонската война с прибалтийските мишки, Грозни се насочва към Казан – столицата на Волжко Българско. Пише им на българите ислямисти да спрат да нападат и грабят християнска Русь, но бабаитите /пра/българи не скланят на мир. Тогава могъщият Иван Грозни обсажда Казан, превзема го, подпалва го и събаря стените му, за отмъщение избива всички от мъжки пол и пленява повечето жени, девойки и момичета. Награда за бабаитлъка.

Най-порочният бабаитлък българите проявяват при атаката на Чаталджа. Срамно е, че има улици с това позорно име за българската армия, за историята ни и за съдбата на Българско. Великите сили са ни казвали /Бел.РодБг: Всички без изключение през 1912 и 1913 г – Англия, Франция, Русия, Австро-Унгария, Италия, Германия, че няма да ни дадат Македония, защото я дават на Сърбия като компенсация за дадените на Австро-Унгария сръбски и словянски земи./ да си запазим Бяло море, а ние сме казали, пиша ние: Не само австро-германският доказан документално агент Фердинанд АНТИбългарски, а и Генералитетът, народният поет дори Иван Вазов, изпаднал в еуфория: "Не даваме я, Македония!" Този политически бабаитлък ни коства най-голямата загуба в новата ни история – ИЗЛАЗА на Бяло море. При това руският император Николай II предупреждава Фердинанд и естаблишмънта, че всички съседи няма да приемат Македония за българска. То и за какво ни е Македония пред Бяло море – едни македонски чукари срещу китни острови и страхотни плодородни земи със стратегически пристанища на Егейско море, де факто на Средиземно.

Бабаитлъкът при Чаталджа през 1912 е последван от още едно, кардинално поражение през Втората Балканска война, която Фердинанд еднолично обявява на 16 юни 1913. Най-черната дата в новата ни история, защото без нея нямаше да има и позорът в Ньойи.

И днес нашите продали се за американски грантове сросоиди искат да ни скарат с братската словянска Русия, двойната ни Освободителка и спасителка, но ние мислещите българи, няма да го позволим. Ще има нов Народен съд, а те, наивниците бабаитски пишат имената си сами на черната дъска на предателството.

Слава Богу, че народът ги изпрати за винаги не само извън Народното събрание, но и скоро един по един ще си търкат килиите в българските затвори, ясно е, че трябва те да се разширяват и да се строят нови.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: