Прегледи: 784 - Коментари: 0
ДЕМОКРАЦИЯТА изроди 80 % от българите

ДЕМОКРАЦИЯТА изроди 80 % от българите

НЕ! НЕ Е ПРАВ проф Христов!

Много повече от 80 % от българите са дебили, вкл от неговата предателска партия БСП. Най-висок % дебили има в редиците на десните, прозападни, проеврогейски партии, партийки и партийченца. Преброих ги - над 91 % са!

Има много сериозно изследване за равнището на днешното българско образование. Оказва се, че по показатели в измерими дисциплини – математика, физика, химия, биология, география – в момента ние сме на 5-то /пето/ място в Еврогейския. Но, забележете, драги български националисти и пр българи, това е отзад напред. В същото време, през 1993 г, когато масово българи започнаха да учат в западните елитни и пр университети, резултатите на българските студенти са били на второ място. Но, забележете, драги български националисти и пр българи – това е отпред назад.

Т.е – за 25 г българите са затъпяли с повече от 20 държави. Ако сметнем и могъщият възход на азиатските тигри /Бел.РодБг – В момента най-подготвени за възрастта си са учениците и студентите в Южна Корея, които изпреварват връстниците си във ФАЩ с 1,5 г – т.е ученик в 10-ти клас в Корея знае и умее колкото 12-то класник в средата на учебната година в Америка./, то, според официални данни на ЮНЕСКО /Бел.РодБг – То и за това ФАЩ не харесват ЮНЕСКО – заради съкрушителните данни за образованието им./ Българско се върна след настъпването на демокрацията 25 г назад.

Това, че ученици от Английската гимназия в Пловдив се бият като пияни-заляни примитиви-пещернязи, пардон, като европейски ученици, изобщо не ме изненадва. Вулгарност, цинизми, жестокост, простащина `ала Слави и компания, ала `Антон Тодоров, Георги Марков, Иво Инджев, Евгени Дайнов и пр, а най-вече примитивен европейски, демократичен егоизъм и егоцентризъм заляха първо тв екраните, медиите изобщо, а пътьом българските училища – учители и ученици. Питайте старите учители, те знаят.

На времето Милчо Левиев, българинът от хазарски произход, който живее отдавна в Лос Анжелос, констатира в леко нетрезво състояние пред варненската публика, че "американките погрозняват". Същото констатирам аз и българските мъже за българките. Махам, че стават по-тъпи, по-вулгарни и по-жестоки. Те започват все по-евтино да си продават оная работа на западняци от второ, че и трето качество. Така, вместо в Българско да са на достойно социално равнище, на Запад стават "членки" на най-ниските социални стъпала.

Не, не е прав проф Христов. Дебилизацията в Българско се множи не с дни, а с часове.

Дебилите у нас вече са 82, комай 83 %.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: