Прегледи: 1070 - Коментари: 1
Анализатори от САЩ посочиха жертвите във Вашингтон при ядрен удар от КНДР

Анализатори от САЩ посочиха жертвите във Вашингтон при ядрен удар от КНДР

СЛЕД КАТО вчера хората на Ким Чен Ин изстреляха балистичната ракета "Хвасон-15" ФАЩ-специалистите започнаха изчисленията за възможните американски загуби:

Снимка: РодинаБг.ком

Анализатори от National Interest оцениха възможните последствия от ядрен удар на КНДР по Вашингтон след поредния ракетен тест.

Както отбелязват специалистите в сферата на ракетните разработки не бива да се подценяват възможностите на Пхенян. Според тях ракетата "Хвансон-15" може да достигне всяка точка на територията на САЩ при условие, че тя не се отклони от зададената траектория и е снабдена със сравнително лека бойна глава. Ето защо за основа на разчетите си специалистите са приели, че севернокорейската ракета удря Вашингтон с бомба с мощност 250 килотона в тротилов еквивалент.

Получените резултати сочат, че при взрив на такова устройство в центъра на столицата на САЩ веднага ще загинат почти 413 000 души, а други 527 000 ще бъдат ранени. Изданието отбелязва, че напълно ще бъдат разрушени Белия дом, Международния музей на шпионажа, Монументът на Вашингтон, Капитолия и всички останали сгради и забележителности в радиуса на действието на ударната вълна. При ядрен удар, подчертават специалистите, хората в централната част на града нямат шанс да оцелеят, а в предградията ще загинат от 50 до 90 % от обитателите им.

Изданието все пак отбелязва, че КНДР продължава да развива собствени ядрена и ракетна програми "не за нанасяне на първи удар в ядрена война, а за възпиране на САЩ от военна операция или недопускане на смяна на режима в страната".

Превод БЛИЦ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: VICTORIA EMMANUEL     Дата: 2017-12-12 12:07:09    
заем! заем !! заем !!!
Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
След това ни изпратете имейл до: (victoriaemmanuelloan@gmail.com), за да кандидатствате за заем