Прегледи: 1058 - Коментари: 1
СТОЛТЕНБЕРГ и експерти: НАТО е безсилен пред Русия+Китай

СТОЛТЕНБЕРГ и експерти: НАТО е безсилен пред Русия+Китай

ПРОБЛЕМИТЕ на НАТО са финансови, технологични, стратегически, тактически, в умения и знания, в инфраструктура, но най-вече морални.

Нито един американски войник и генерал не е осъзнал защо армиите на НАТО, особено на ФАЩ, загубиха войните във Виетнам, Камбоджа, Лаос, Корeя, Сирия, Ирак, Афганистан, Сомалия, в Близкия Изток. Като изключим Гренада, където военните на НАТО удържаха "безапелационна" победа срещу минидържава.

Освен практически паритетната военна сила на Русия, както и екстремният военно-икономически възход на Китай, пред НАТО застана и нерешимият проблем КНДР. Провалът на Запада в Либия, Египет, както и убийствата на цивилни в Сърбия, Сирия и Ирак, доведоха до намесата на Русия, а вече и на Китай в ОТКРИТА война срещу НАТО.

Само страхът спира световните сили от пряк ядрен сблъсък, но и осъзнаването, че НАТО е губещ в геостратегическата игра срещу двойния враг Русия+Китай:

ВОЕННЫЕ/Военните/ АНАЛИТИКИ США: "АМЕРИКАНСКАЯ АРМИЯ НЕ СМОЖЕТ/може/ ПРОТИВОСТОЯТЬ/да противостои на/ РОССИИ И КИТАЮ"

Именно эти/тези/ две страны рассматриваются/се разглеждат/ в докладе центра в качестве/качество на/ наиболее/най-/ вероятных/вероятните/ противников.

Еще одной угрозой является КНДР с ее растущим арсеналом ядерного оружия и баллистических ракет. Ни у США, ни у их союзников в настоящее время нет удовлетворительных ответов на эти угрозы. Хотя Соединенные Штаты и возглавляемая ими коалиция добились значительного прогресса в борьбе с радикальными исламистами, им также необходимо учитывать перспективы долгого противостояния войскам террористических образований.

"Русские очень мобильны": НАТО напугали учения "Запад-2107"
Решение проблем, которые представляют собой наиболее вероятные противники, как правило, требует не большей силы войск США, а скорее оснащения соответствующим современным оружием и вспомогательными ресурсами, которые позволяют проводить гибкие и быстрые операции на военных театрах потенциальных конфликтов. Пентагону следует как можно больше уделять внимания модернизации американских войск, с тем, чтобы дать им возможность сдерживать и отражать агрессию со стороны Китая, России и Северной Кореи. Необходимо обеспечивать непрерывное и постепенное расширение сил для специальных операций, модернизировать ядерный арсенал и повышать уровень готовности.

Названы пять очагов начала третьей мировой войны в 2018 году
В инвестиционных приоритетах, по мнению аналитиков, значатся системы и концепции, позволяющие армии США обнаруживать, локализовать, наносить ущерб или уничтожать мобильные военные силы противника — морские суда, механизированные сухопутные войска в районах, защищенных сильными средствами ПВО. Кроме того речь должна идти о средствах подавления передовых систем противовоздушной обороны, новых подходах к повышению защите наземных и морских баз от сверхточных крылатых и баллистических ракет. В финансировании нуждаются позиционирование, синхронизация, навигация, разведка и связь, которые обеспечивают космические аппараты.

Реализация этих требований при сегодняшнем уровне финансирования обороны приведет к существенному сокращению вооруженных сил. Нация могла бы избежать этого и достичь поставленных целей, изложенных выше, путем увеличения военного бюджета на $ 20–40 млрд в год на постоянной основе, сказано в докладе.

НАТО советует странам Европейского союза подготовиться к вторжению России. Руководство альянса обеспокоено готовностью дорог, мостов, железнодорожных линий к передвижению танков и тяжелой техники в случае быстрой мобилизации.

По словам/думите/ генерального/на генералния/ секретаря альянса/на Алианса/ Йенса Столтенберга, транспортная инфраструктура европейских стран нуждается/се нуждае/ в обновлении/обновяване/, чтобы/за да/ обеспечить/жсигури/ быстрое/бълзо/ развертывание/развръщане/.

Опубликовано 10.12.2017 в 05,46
От: mt.360tv.ru




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: VICTORIA EMMANUEL     Дата: 2017-12-12 12:05:48    
заем! заем !! заем !!!
Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
След това ни изпратете имейл до: (victoriaemmanuelloan@gmail.com), за да кандидатствате за заем