Прегледи: 6830 - Коментари: 1
ПУТИН: Западът не може да мигне, че ще "върна" СССР

ПУТИН: Западът не може да мигне, че ще "върна" СССР

КАКТО точно се изразяват русофили във Фейса: Путин ги направи луди.

Защото 5 века Западът - под ред Испания, Португалия, Англия, Франция, ФАЩ и пр "цивилизован" свят е убивал, грабел, лъгал и развращавал света. До като Русия дарява на народите независимост и справедливост. На Българско: Велико Освобождение.

Освен това през 1944 - 1989 г в Българско няма нито съветска военна база, нито дори един руски войник, то сега ФАЩ незаконно имат 4 военни бази и с окупаторската си техника и самолети разбиват гражданската ни инфраструктура, без да плащат и цент:

Според руския лидер Русия не върти угоднически опашка

Позицията на Европа и ФАЩ за Украйна не е свързана със защита на интересите й, а с опит да попречат на възраждането на СССР. И никой не иска да повярва, че Москва тяма такава цел - каза президентът Владимир Путин в документалния филм "Световен ред" на тв Россия 1. Според руския лидер Западът не може да "мигне" при мисълта за възможна икономическа интеграция на постсъветското пространство, вкл и Киев.

"В Украйна ние действаме, защото не можем да изоставим хората, които живеят в югоизточната част, та националистите да ги изядат. В тази позиция няма нищо крайно" - каза още Путин, цитиран от Ройтерс. Той допълни, че тактическото ядрено оръжие представлява за Русия по-голяма зло, отколкото руското за ФАЩ.

Москва не възнамерява да размахва ядрената тояга, но ще усъвършенства своето ядрено оръжие като фактор за възпиране, каза Владимир Путин. Президентът смята, че уважението на международното право, ще помогне да се избегнат цветните революции. Путин заяви, че Русия лесно работи и със Сирия, и с ФАЩ, и са арабските страни заради твърдата си позиция. "Ние не махаме угоднически с опашка и не си променяме позициите" - заяви Господарят на Кремъл и в най-голяма степен на света.

Говорейки за Запада, Путин каза, че проблемите на Европа са в това, че тя е отдала част от суверенитета си на ФАЩ и се е отказала да отстоява собствените си интереси. "Аз мисля, че би било правилно в Европа да не се отказват от този суверенитет, да участват всички в разработването на решения.

А не просто да "козируват" всеки път, когато им дават указания някъде отвъд океана" - заключи Путин.

От: 24chasa.bg
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: к.с.     Дата: 2017-12-10 18:39:36    
Трезвомислещите хора само него ГЛЕДАТ,СЛЯШАТ....И ЧАКАМЕ...