Прегледи: 1117 - Коментари: 0
ВЕЧНИЯТ мандат на Владимир Путин

ВЕЧНИЯТ мандат на Владимир Путин

МИСЛЕХ да сложа пред Владимир Негово Величество, но пък от времето на Симеон СаксКобургГотски някак си монархията олекна.

БЕЗ съмнение руският геополитически ГЕНИЙ ще спечели четвърти мандат, този път отново 6-годишен, за разлика от първите два 5-годишни. За ужас на крадеца и убиеца Запад, който 5 века е поробвал и грабел света, защото точно Русия е ядрено-политическата бариера пред западния грабеж.

Първата причина за неоспоримата победа на Путин е неговата вътрешна политика. Аз лично съм свидетел на разликата в живота на руския народ при предателя алкохолик Борис Елцин и Президента на Новия свят.

През 1994 г бях в най-голямото руско пристанище на Черно море – Новоросийск. Магазините бяха празни, сградите – повечето ощърбени, хората – тъжни, покупките – почти само картофи и хляб. През 2006 – само 7 г след началото на управлението на Володя, отново в Новоросийск – магазините пращят от стока, строят се 2 нови огромни квартала с луксозни жилища, всички сгради в центъра и в покрайнините освежени, хората гледат с оптимизъм. А и нещо още по-паметно – през 1994 видях поне десетина пияни, а през 2006 – нито един. Милицията през 2006 почти не се виждаше, но редът беше перфектен. Автомобилният парк бе обновен и почти не се виждаха стари съветски коли. /Бел.РодБг - В момента по пътищата на Русия се движат над 53 мил автомобила, над 80 % са нови от последните 5 г./ Впрочем, танкерите в пристанището бяха два пъти повече, а търговските кораби, каквито липсваха през 1994, бяха десетки.

Това руснаците виждат и никога няма да го забравят. Но и на международния фронт Русия си върна мястото на първа политическа сила. След като съюзниците от Източна Европа бяха заробени от Запада, Владимир Путин се обърна на Изток и на юг, а да броим и Латинска Америка, и Африка.

Китай изгодно играе икономическа игра с ФАЩ, от където Син Дзин-Пин изсмуква $ 2 до 2,5 трил ежегодно и води янките към необратим фалит, но стратегически военен съюзник на Пекин е само Русия. Възлова победа на Путин е Индонезия – и заради многомилиардните военни договори, но и от няколко месеца с Филипините – които контролират и Тихия, и Индийския океан. Там Русия вече има военна и военноморска база, което обезпредметява десетките ФАЩ-бази в двата океана.

Не бива да не се спираме и на "ислямския" проблем. От кръвотечащи религиозни войни в Северен Кавказ в началото на първия си мандат, Путин сега има "златна серия" ислямски съюзници. Освен споменатата Индонезия /вече с 270 и повече милиона жители и в световната икономическа десетка/, вече безапелационни приятели на Русия са мощните и с възхождаща икономика Турция, Иран, а по-близо до Русия, от колкото до Запада вече са Пакистан, Египет, Судан, а натам вървят дори Катар и Саудитска арабия.

Че Путин промени не само Русия, а и света, е свръх темата на цялата геополитика и геоикономика на нашето ново столетие. Това нашите раболепни роби-слуги на убиеца и крадеца Запад премълчават, заради Юдовите грантове на вбесения Фашингтон.

Очевидно е, че Българско има само един-единствен път – вън от НАТО и Еврогейския и единен равностоен и взаимноизгоден съюз с Освободителката и братска словянска Русия.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: