Прегледи: 1459 - Коментари: 1
КАК /НЕ/ СЕ става Главен архитект във варненско кметство?

КАК /НЕ/ СЕ става Главен архитект във варненско кметство? КАК /НЕ/ СЕ става Главен архитект във варненско кметство?

На 12-ти този месец се проведе "конкурс" за Главен архитект на кметство "Аспарухово".

Подали бяхме документи настоящата гл. арх Галя Дойкова, районната арх Стамена Тунчева и моя милост – арх Николай Ненов. Разбира се бях отсвирен на първата права, на тях вещи лица от съда и писали Дознанието за наводнението в "Аспарухово", не им трябват...

И така в т.нар "конкурс-бутафория", участват двете. Без изпитващи от КАБ, без присъстващи от КАБ и САБ. Като са "изпитвани" от юристконсулта Ковачев и комисия от кметството.

На следващия ден на 13-ти КАБ - Камарата на Архитектите в България с Председател арх Борис Игнатов, изпрати гневно писмо до кметицата на "Аспарухово" - Калина Белмезова, че конкурсът е опорочен и не може да бъде обявявана заплата за Гл. архитект в в размер на 460,00 лева?! Съгласно ДВ бр.58/18.07.2017 г.

Но за кметицата от "ГЕРБ" - Белмезова... Законът е врата у поле - ...тя бърза да назначава НЯКОГО, защото срокът е 31.12.2017 г за Държавен служител.

Да ни е честито, да живей!

+ Всичко: Но най голямо впечатление ни направи... Глава необходими компетентности... и най-паче "ФОКУС КЪМ КЛИЕНТА" И "ОРИЕНТАЦИЯ КЪМ РЕЗУЛТАТИ"... Явно пак не сме разбрали... т.нар "конкурс" дали е бил за продавачка в квартална бакалия?

А не за гл. архитект!

Зам.-гл. редактор на "RodinaBG.com" - Арх Николай НЕНОВ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Гост     Дата: 2017-12-23 13:28:49    
Абе тия от ГЕРБ много са се разпищолили бе , правят кушия с един кон и го наричат " конкурс " . Леле идва видов ден , идваааа !