Прегледи: 988 - Коментари: 2
ЕВРОПА приема убийци и така самоубива НЯКОГА великия си дух

ЕВРОПА приема убийци и така самоубива НЯКОГА великия си дух

РЯДКО, но понякога дори продажните български медии съобщават за ислямските зверства срещу коренни европейци.

Снимка: РодинаБг.ком

Долната статия от Блиц.Бг свидетелства за опит за убийство на млада германка от емигрант афганистанец. Нали ФАЩ обявиха талибаните за герои и бойци за свобода? А се оказа, че те са ислямски фанатици, чиято свръх цел е унищожението на християните.

Събитието в Берлин е тъкмо доказателство от практическото приложение на крайния ислям, който е един от стотиците хиляди поканени от Меркел, която не е ли поръчкова убийца на своя народ и на Европа?:

Напаст: Бежанец блъсна 17-годишна германка в река в Берлин и скочи, за да й натисне главата под водата

19-годишен мъж е направил неуспешен опит да удави вчера 17-годишно момиче в река Хафел в берлинския квартал Шпандау /Бел.РодБг - В бившия Западен Берлин./, но в крайна сметка самият той едва не загинал, съобщи германската полиция, цитирана от ДПА.

Мъжът, който според берлинския вестник "Тагесшпигел" е кандидат за убежище от Афганистан, е блъснал младата жена, германка, в реката и е скочил след нея, за да й натисне главата под водата. Полицейски говорител каза пред ДПА, че нападателят, който не можел да плува, за малко да се удави и се наложило да бъде реанимиран. Момичето успяло да доплува до брега. Подозира се, че преди двамата са имали връзка.

Случаят е поет от полицейски отдел за разследване на убийства и опити за убийства.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2017-12-21 16:04:08    
Диваците са араби, разни тюрки - от Мароко до бойните полета по Месопотамия и от Азербайджан до Суадето и надоло Сомалия и всякакви африкански хибриди. Тях ги обединява не толкоз алаха, създаден от евреите специално за тях, колкото врявата че евреите са им врагове. А евреите ги транспортират, те не могат да изминат толкова дълъг път пеша, жените с деца на ръцете а големите дъщери бременни! Те заобикалят вежливо изсраел, - няма огради, има дисциплина на дивашкия гешефт. Някой в цивилизования свят да е обърнал внимание на този фарс ?! Всички правителства на белите са завладени от евреите, медиите до една са тяхни. Те когато разговарят между себе си, имат един многократно повтарян лаф. Ха, ще кажат?! кой ще каже, - че и най последното протестантско вестниче в Норвегия си има наш човек! А да говорим на кого са армиите - празни приказки. - Дайте ми парите и аз ще владея света! - казал оня хазарски сопол, но за какво са точно, за охолство ли? Преди всичко за армиите! Как се унищожава тази отрова измъкната от глъбините на ада от яхвето. С отхвърлянето й! То може да бъде и въоръжена борба, може и Италианска стачка - пълно неподчинение без да му се дава тържествен вид. Останалото, масовото, е лакейство пред дявола за житейски облаги. Това е и начина да се произвежда материал за ада. С отказа си да сме срещу яхфвето, автоматично ни записва за свои.

2. Потребител: Филип Огнянов     Дата: 2018-02-13 21:11:55    
Атака е курва на ГЕРБ.