Прегледи: 932 - Коментари: 1
ЧЕСТИТО Рождество на вси православни българи!

ЧЕСТИТО Рождество на вси православни българи!

ДНЕС в 24,00 православно Българско посреща Рождество Христово.

Спасителят идва във всеки християнски български дом, за да зарадва най-малките - децата, да даде надежда на зрелите и да помогне на най-възрастните да направят своята равносметка, било на изминалата година, било на целия им живот. Тържеството ще е сред най-близките, защото при нас ще бъде Духът на Христос, Младенецът, Исус, разпънатия на Светия кръст от еврейските равини и от поробителите - римляни.

Днес християните по целия свят /освен повечето православни/ си пожелават да вървят по Христовия път. За нас, от РодинаБг.ком не са важни подаръците, особено излишно скъпите. Ние пожелаваме на нашите верни читатели /а тази година те са над 275 000/ да подарят на близките си любов, уважение, вярност и истинско приятелство.

Нека в семействата има разбирателство, търпение, разбиране, за да има радост и успех. Нека в работата има усилие и знание. Нека колегите да си помагат, защото "всичко е в нашите задружни сили, срещу тях не може /да/ устои и най-унищожителната стихия" - така ни говори Българският Апостол. СЪБРАНИ около рождественската елха да СЪБЕРЕМ всичко добро в себе си.

Наистина, пред Българско стоят тежки, страшни задачи. Заради Запада, който убива де факти и краде Родината със своите хиени: корпорации и банки, ние намаляваме ежегодно с 56 000 българи. Това е за нас демокрацията - унищожение.

Но нека в тази Рождественска нощ сила, енергия, родолюбие и българска смелост и твърдост изпълнят сърцата и душите ни, защото Бог е с нас.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2017-12-24 18:28:16    
Всичко каквото си пожелаваме за в този свят е от дявола. Той и не си крие името - яхве. Христос никъде не призовава за уреждане в света, на първия недъгав попаднал му на площада пред храма казва - стани и ходи, - при сто недъгави наоколо?! Показва какво може Той, и какво не трябва в ада. Единственото насилие което прави е разгонването на бизнесмените - разни търговци на гълъби, “менители на валута“. Каква валута? Финикийска? Ми, синедриона се е изхитрил, сякаш че днес, да печата специални пари за продажбата на свои вещи и проукти, - други пари не приема, просто скромност. Дъбъл геешефт. Всички са го знаели и никой не е протестирал, както и сега за същите тарикатлъци. Христос нарича това “разбойнически вертеп“ - не войата, не криминализма. - Да бъде мир, че да си продължава шоуто на вертепа?! Не, войата е божия милост, злото за света е добро за Небето!