Прегледи: 1334 - Коментари: 1
113+ причини да бием шута на Еврогейския

113+ причини да бием шута на Еврогейския

ИДЕЯТА за тази статия възникна двукратно.

Първо, когато в новините на БНТ в 17,00 видях, че ще ни глобяват за 113 незаконни /според крадеца ЕС/ сметища, а + това глобите щели да растат. Второ, в Централната емисия в 20,00 на БНТ цитираха Владимир Путин, но съвсем избирателно, казано точно - ДИМократично.

Общото в двата случая бе долният цинизъм на "правилата" на Европейския съюз, вкл манипулиращата цензура, която се шири в "независимите" медии на Българско. Някаква самозабравила се Европа, 5 века убивала, грабела, развращавала и лъгала света, изобщо не се интересува, че ние сме бедна страна, която същият този Европейски съюз граби ежегодно с по 10 – 12 млрд Евро чрез своите вековни грабители – банки и корпорации. + че тази бедна, ограбвана страна, ако изобщо реши да оправи тези нередни според грабителя ЕС сметища - или стотици хиляди българи ще останат без работа, или онкоболните заради скъпи лекарства ще умират години по-рано, или младите без перспектива заради хиената-гей ЕС ще станат наркомани или престъпници.

А пускането на репортажа за Русия бе изрязано от към основната цел – Путин награждаваше военните – герои и победители от войната в Сирия. Това бе премълчано, защото според нашите ФАЩ-гъзомийски "медии" не Русия е победител в Сирия, въпреки че войните на Путин изгониха "Ислямска държава" от 90 % от територията на страната, освободиха двата милионни града Хомс и Алепо, та според нашите късополи най-често водоравно креватно разположени "журналистки" тъкмо янките са победители в Сирия, с едва 5 % овладяна територия.

Е, след като ни пречат целенасочено да се развиваме технологично, хищнически грабят най-ценните ни суровини, грабят ежегодно 12 млрд Евро от изтънелите ни джобове, принуждават ни да харчим от жалкия си заради грабежа им роден бюджет други милиарди за оправяне на сметища, изискват непосилни финансови условия за ферми, екология, заповядват ни да затваряме университети /не им са нужни образовани, а черноработници българи/, поставят ни гадни правила за Шенген, кучета го яли –

Защо, по дяволите еврогейски, не бием шута на този идиотски НЕсъюз?

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: румен стоянов     Дата: 2017-12-30 20:49:05    
ХА-ХА-ХА...
.
На нас забраниха евтин ядрен ток и руски газ по "Южен поток", а те... си купуват руския газ на воля...
.
- Ха сега някой да каже кои са най-големите идиоти в Европа...
.
Видими резултати...!!!
.