Прегледи: 474 - Коментари: 0
СИДЕРОВ "корумпира" Юнкер с българска ракия

СИДЕРОВ "корумпира" Юнкер с българска ракия

Сидеров подарява на Юнкер българска ракия. Пита: Корупция ли е това?

"Групата на "Обединени патриоти" гласува в подкрепа на закона и "против" ветото на президента.

Не за друго, не защото не уважаваме изключително много г-н Радев, напротив, моето лично отношение към него е много уважително. Аз смятам, че той много израсна като политик, но трябва още. Защото, ако беше дошъл да се допита до нашата група, щяхме да му кажем точно кои текстове в закона да атакува, така че да ги поправим" - това заяви лидерът на АТАКА и председател на ПГ "Обединени париоти" Волен Сидеров по повод наложеното от президента вет
о върху антикорупционния закон.

По темата за корупцията Сидеров припомни, че е крайно време да спрем да се самооплюваме и самокритикуваме, защото западните медии коментират ситуацията у нас на база на нашите собствени изказвания, като даде пример с вестник "Гардиън", който се позовава именно на думите на шефа на "Центъра за изследване на демокрацията" - Шентов. "Българин клепа собствената си родина. Разбира се, хваща се един западен вестник, защото това са соросови организации, няма никакъв проблем, и оттам вече идва тази нечиста струя – България е корумпирана, България е лоша. Президентът прави грешката, че атакува целия закон, а не посочи какво в този закон не му е точно. Ако го беше направил така, то щеше да бъде приет конструктивно и функционално и да коригираме някои текстове. Сега излиза, че той самия е против това да се приеме закон за борба с корупцията." - добави още Сидеров.

"И накрая в заключение само ще кажа, че примерно сега, понеже тук разсъждаваме и какво е корупция, кое точно е корупция, сега, например следобед, имам намерение да подаря на Жан-Клод Юнкер една бутилка хубава българска ракия. Това ще бъде ли корупция, госпожо Председател?

Така че да не пресоляваме темата с корупцията, нека да приемем закона и да вървим напред" -завърши словото си националиста.

От: Пресцентъра на Атака
Потребител:


Коментар: