Прегледи: 1656 - Коментари: 0
ШЕФЪТ на Световната търговска организация: Стрес от напускане на Русия

ШЕФЪТ на Световната търговска организация: Стрес от напускане на Русия

БИТКАТА между световните гиганти Русия и ФАЩ предприема не само повсеместни и всякакви форми, но и вече разтърстващи.

В Руската Дума решават в най-скоро време дали страната да напусне Световната търговска организация. И ако Владимир Жириновски е ясен, като пустосва тази институция, то вече и групата на "Единна Русия", управляващите, се насочват към раздяла с манипулираната от Вашингтон уж "свободна икономическа зона".

Русия ще прецени всички "за и против", та ще бие дузпата на една антируска и абсолютно двойностандартна "световна/чети: западнограбителска/" общност:

"Даже не знаю/знам/, как на это/това/ ответить/да отговоря/" - Глава ВТО впал/изпадна/ в ступор/свръхизненада/ из-за/заради/ возможного/възможното/ выхода/излизане на/ РФ из организации

Фото: globallookpress.com

Роберто Азеведо подчеркнул/подчерта/, что/че/ никогда/никога/ не слышал/е чувал/ о/за/ возможности выхода/на излизанетто/ России из ВТО.

Глава Всемирной торговой организации Роберто Азеведо прокомментировал информацию о том, что Россия может выйти из состава ВТО. Он подчеркнул, никогда не слышал ни о чём подобном.

Вопрос на эту тему был задан в связи с очередной попыткой партии КПРФ внести в Государственную Думу предложение о разрыве договора о вступлении в ВТО. Депутаты-коммунисты даже внесли в парламент соответствующий законопроект.

Тем не менее в самой ВТО ни о каком выходе России не слышали, и этот вопрос никогда не поднимался. Это подтверждает заявление главы организации, который был крайне удивлён и обескуражен соответствующим вопросом.

"России? Я даже не знаю, как на это отвечать. Я никогда не слышал об этом", - сказал Роберто Азеведо.

Это/Това/ в ответ/отговор/ на вопрос РИА Новости о/за/ возможном/възможното/ выходе/излизане на/ России из ВТО.

Опубликовала Агния ****, 29.01.2018 в 07,36
От: analiziruy.mirtesen.ru




Потребител:


Коментар: