Прегледи: 4031 - Коментари: 2
УНИЗИТЕЛНО: У-крайна /на Русия/ и Българско с най-ниски заплати

УНИЗИТЕЛНО: У-крайна /на Русия/ и Българско с най-ниски заплати

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, долно предателство е членството на Родината ни в Европейския съюз? и в НАТО.

От картата е видно, че за първи път в историята, от както са основани през VII в и X в, Българско има по-нисък стандарт от Русия, и то два пъти по-нисък. Като прибавим и 2-3 пъти по-ниските цени на всички горива, еленергията, жп и авиотранспорта, "бедните и мизерстващи" според хибридната западна пропаганда руснаци живеят доста по-добре от нас, "европействащите".

Да оставим настрана Русия, а в Люксембург, където средната заплата е около 4440 Евро, получават 10 – 13 пъти повече от един среден българин. Т.нар "солидарна" Европа планомерно увеличава ножицата между старите членки и новите източноевропейски държави.

Защо вместо да се доближаваме по доходи със Запада, всъщност изоставаме все повече? Основната причина е в същността на Европа, която 5 века е убивала, грабела и развращавала света. Ежегодно чрез банки и корпорации Западът изсмуква от 11 до 14 млрд Евро от джоба на българина.

Не по-малко от 80 % от нашите разходи се прибират цинично от "солидарна Европа". Само веригите магазини имат над 3,5 млрд Евро чиста печалба в Евро. А трохите "европроекти" са стръвта, с която приспиват умовете на българите.

Но – до като сме в убиецокрадците ЕС и НАТО ще измираме като мухи!

Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Юлиан     Дата: 2018-02-01 08:47:31    
Гербса марионетно и предателско правителство та и всички политически партий са съставени от предатели саботиори против България и българите целенасочено се изваршва геноцит срещу народа прогонване от родните земи внос на лоши храни и повишаване на цените за българина няма социална помощ унижения и грабежи може би в момента сме по зле и от турско робство българските чорбаджий изедници политици унищожиха Българския народ род и даржава но дано дойде мига на възмездие и тия гниди и техните родове платят с кръвтаси за страданието и мъките на българския народ и България

2. Потребител: Здравко     Дата: 2018-02-12 17:10:47    
КУНЕВ, рядко се среща чак толкова извратен мозък като твоя.