Прегледи: 2376 - Коментари: 0
НЯМА ЗЛО, което Западът да не е сторил на хората

НЯМА ЗЛО, което Западът да не е сторил на хората

КАТО СЪМ НАПИСАЛ Запада, включвам и ционизмът, защото еврейският фашизъм има почти равно място в престъпленията срещу човечеството, наред със западното робство и геноцид над човечеството, вкл над своите собствени народи.
На снимката на РодинаБг.ком: Паметникът на Цар Калоян във Варна

Още от времето на кръстоносните походи от края на първото и началото на второто хилядолетие, стореното от рицарите в "Светите земи" дава повод за съществуването на днешния ислямски тероризъм, в повечето случаи срещу невинни граждани на Европа, ФАЩ и Израел. А превземането на Константинопол е пряко доказателство, че генетично вроденото западно грабителство и жестокост не са били заради Христос, а само заради богатства. Слава Богу, българинът Калоян разбива "латинците", всъщност убийци и грабители от всички днешни "староевропейски" държави. Пътьом да вметна, че те същите днес грабят със своите банки и корпорации /+ тези на ФАЩ и ционистки/ Източна Европа.

Но върхът на западното свинство и мерзост е завладяването на Америките, Африка и Азия. Испания изтребва – в името на "католическия" /Бел.РодБг – Мигар има друг Спасител, освен Човешкия?/ Христос - над 90 % от коренното население на "Новия свят". Но не за да наложи християнската вяра, а за да граби злато и всички възможни богатства. Като "съществен" принос към историята, Испания, заедно с нея Португалия, но много повече Англия и Франция "се сещат", че роби могат да работят и да правят държавите им по-богати. Днес ФАЩ, а до колкото могат и останалите западни държави ползват труда на екс колониите си, който, макар и не "робски" де юре е робски де факто. Само от Българско западните корпорации и банки крадат ежегодно между 11 и 14 млрд Евро. Чистата печалба на банките за 2016 г у нас е била над 3,6 млрд Евро – които изтичат в тлъстите сметки на западняците, а над 40 % от българите живеят като скотове.

Неимоверни, умът човешки се взривява от ужас, когато си припомняме зверствата на англичаните в Индия и Китай, на французите в Африка и Индокитай, на ФАЩ в днешните им "родни" земи, където изтребват цинично индианците. Впрочем, западните "свободни и обективни" медии постоянно ни навират крепостничеството в Русия, където никога не е имало робство и такива ужасни кървави престъпления, както в западните колонии. А в нито една словянска държава не е имало робство, напротив, роби не само Турция, а и Италия, Франция, Англия и Испания са вземали и от Българско и заробените от османците народи.

Най-варварското престъпление на 20-ти век – фашизмът – е пак "продукция" на Запада – Италия, Германия, Япония, Българско, Унгария, Румъния, Украйна приемат и практикуват Холокоста като държавна политика. А двете атомни бомби, хвърлени от ФАЩ над японските Хирошима и Нагасаки, са "пиедесталът" на западната демокрация – масово изтребление на цивилни, в името на свободата.

Същите "демократични" дела ФАЩ извършиха във Виетнам, Лаос, Камбоджа, Либия, Афганистан, Ирак – като общото число цивилни, вкл жени и деца, убити от "най-свободната страна" в света, вече надхвърли 2,5 мил. Американските банки и корпорации, особено след Втората световна война, грабят Латинска Америка и участват във всички проФАЩ преврати, не само в Чили, а и днес във Венецуела /слава Богу неуспешни/, Панама, Бразилия, Еквадор, Панама, Гренада, Никарагуа и всъде. Впрочем, двукратният президент на Бразилия Луис Игнасио Лула да Силва, "Луна" /когото бразилците отново ще изберат въпреки циничните игри на Вашингтон/, много ясно и перфектно определи новото западно робство:

Всеки $1 заем са $2 ограбени, всеки $1 чужда "инвестиция" са $2 ограбени!

Чужд "инвеститор" – чети: 101 % грабител. И ако не беше военната мощ на Русия + икономиката на Китай – то и днес Западът би превърнал света в свой робски контингент, не че не го прави, където продажни правителства, каквито са всички отечествени /без това на Жан Виденов/ след 10 Ноември, датата на началото на западното неоробство над Българско.

Ние като народ, за да ни има изобщо, за да живеем честито, за да не сме ограбени, изтребвани, за да не станем третополови, имаме само един-единствен изход: Да изгоним фашистко НАТО и неоробовладелския ЕС от свещените си земи.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: