Прегледи: 2886 - Коментари: 1
ИЗРАЕЛСКИ експерт: Русия унищожава ФАЩ с тактическо оръжие

ИЗРАЕЛСКИ експерт: Русия унищожава ФАЩ с тактическо оръжие

БИВШИЯТ шеф на сигурността на Израел г-н Яков Кедми заяви, че руските тактически ракети "Калибър" /Бел.РодБг - Които показаха, че изстреляни от Каспийско и Средиземно море поразяват перфектно цели на 3000 км./ могат напълно да унишожат ФАЩ.

Пентагонът няма за сега, а и в близките 10 г няма възможности да парира тактическите ядрени ракети, разположени в руски подводници. Де факто Америка е "остров", обливан от Атлантическия и Тихия океан, където има предостатъчно подводници на Москва. А Русия е огромна за тактическите ракети на Вашингтон, така че до руските секретни обекти не могат да достигнат унищожителни оръжия.

Това отлично е известно на Владимир Путин и не е случайно, че освен мощни атомни подводници Русия строи "обикновени" по-евтини дизелови и безпилотни. Що се отнася до Англия, то руското оръжие просто ще я "изравни" със земята.

Думите на руския президент, че десетократно по-големия бюджет на ФАЩ ще бъде "асиметрично" преодолян, се потвърждават:

ИЗРАИЛЬСКИЙ ЭКСПЕРТ РАССКАЗАЛ/разказа/, ЧТО/че/ РОССИЯ МОЖЕТ/може/ УНИЧТОЖИТЬ/да унищожи/ США И ИХ/неговите/ СОЮЗНИКОВ/съюзници/ ЗАЛПОМ/със залп/ ТАКТИЧЕСКИХ/на тактически/ РАКЕТ
У США И НАТО НЕТ/няма/ ЗАЩИТЫ/защита/ ОТ РОССИЙСКОГО ТАКТИЧЕСКОГО ЯДЕРНОГО ОРУЖИЯ/оръжие/

Достаточно запуска/е изстрелване/ трёхсот/на триста/ ракет типа Калибр с/от/ российских подводных/подводници/ лодок чтобы/за да/ уничтожить/унищожат/ США и стереть/да изтрият/ с/от/ лица/лицето на/ Земли Великобританию.

Ни НАТО, ни США ничего не смогут сделать. Против российских Калибров у них сегодня защиты нет.

Об этом рассказал Российским СМИ один из наиболее компетентных военных экспертов в Мире, экс глава спецслужбы Израиля Яков Кедми. Применение тактического ядерного оружия с моря - это новейшая военная технология российских ВС. При этом для самой России применение такой тактики невозможно. Из-за того, что огромная территория России исключает эффективное применение с моря ракет средней дальности /они не долетят до стратегических российских объектов/.

Яков Кедми рассказал, что России достаточно дать залп трёхсот ракет средней дальности типа Калибр с подводных лодок по электростанциям США, и эта страна прекратит своё существование как развитое государства. Вся территория США погрузится во мрак, а промышленность будет полностью лишена электроэнергии. Такой же залп Калибрами по Великобритании сотрёт остров с лица земли, сообщает newsli.ru.

Таким образом получается, что расположение США, фигурально являющихся "островом", омываемым со всех сторон морями /как и Великобритании/, до сих пор являвшееся защитой от нападения, сегодня стало фактором, который приводит к полной незащищенности от нападения с моря. И у США и НАТО нет оборонительного оружия от такого нападения.

А Россия может/може/ в любой/всеки/ момент уничтожить/да унищожи/ своих/своите/ "партнёров/партньори/".

Опубликовала Таня*, 13.02.2018 в 07,16
От: interesnienovosti321.xyz




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Асен Димов     Дата: 2018-02-13 20:51:19    
Атака е курва на ГЕРБ.