Прегледи: 2848 - Коментари: 0
ПИЯНИ военнослужещи от У-крайна разстреляха 4-ма свои и се опитаха да ги изгорят

ПИЯНИ военнослужещи от У-крайна разстреляха 4-ма свои  и се опитаха да ги изгорят ПИЯНИ военнослужещи от У-крайна разстреляха 4-ма свои  и се опитаха да ги изгорят

БОЙНИЯТ дух и състоянието на дисциплината в армията на У-крайна /Покрайнина на Русия/ са пропити от алкохолизъм, наркомания, измъчване на новобранци и жестокости срещу руското население.

Но, както казва канас Омуртаг: "Бог вижда!" В случая без намесата на ангели, дяволи, Бог и извънземни - украински военни в алкохолно опиянение убиват с автомати "Калашников" четирима свои колеги. Нещо повече, сволочите, в опит да прикрият ужасното си престъпление, са се опитали да изгорят труповете - това съобщава Генералният щаб на Въоръжените сили на У-крайна /Покрайнина на Русия/ - ВСУ. Като допълнение, освен над 11-те хиляди загинали украински военнослужещи и фашизоидни добровалци, в нещастни случаи и болести на бойното поле са умрели над 1000 украински военнослужещи.

Това искаха ФАЩ и ционистите на Дьорд Шорош - братоубийствена война между словяни и ограбване на природните богатства на У-крайна /Покрайнина на Русия/:

НЕТРЕЗВЫЕ/Пияни/ МОРПЕХИ/морски пехотинци/ ВСУ/от украинската армия/ РАССТРЕЛЯЛИ/разстреляха/ СОСЛУЖИВЦЕВ/колеги/

Несколько/Няколко/ морских/морски/ пехотинцев Вооруженных сил Украины /ВСУ/ расстреляли четырех/четирима/ сослуживцев/колеги/ на подконтрольной/контролираните/ Киеву/от Киев/ территории Донбасса.

Об этом сообщил прессцентр штаба антитеррористической операции /АТО/ в Facebook: Представителями военной службы правопорядка в вооруженных силах Украины и национальной полиции Украины выясняются причины и подробности гибели военнослужащих отдельной бригады морской пехоты. По предварительной информации, тела морских пехотинцев были обнаружены в доме, в котором они временно проживали. В рамках следствия открыто уголовное производство

— пресс-центр штаба АТО.

По данным издания "Левый берег", стрельба произошла в селе Бердянское Донецкой области на территории бывшего пансионата. Там дислоцировалась воинская часть А-2802. Четырех морпехов расстреляли из автомата Калашникова двое их же сослуживцев. Не исключено, что причиной гибели стали неуставные отношения, а именно дедовщина. Подозреваемых уже задержали. Они пытались сжечь следы преступления и заложили на месте инцидента взрывчатку.

Как уточнил телеканал "112 Украина", незадолго до стрельбы военнослужащие употребляли алкоголь. Вероятно, опьянение подтолкнуло морпехов к убийству сослуживцев. По данным сайта "Утро.ру", ВСУ потеряли в Донбассе тысячи бойцов вовсе не из-за вооруженного конфликта, а из-за алкоголизма и нарушений устава.

Многие/Много/ из них/тях/ скончались/са починали/ от болезней/болести/, которые/които/ не были/са били/ выявлены/открити/ вовремя/навреме/.

Опубликовано 15.02.2018 в 13,58
От: mt.360tv.ru




Потребител:


Коментар: