Прегледи: 1940 - Коментари: 0
НА БОЙКО, ама хич, не му върви на президенти

НА БОЙКО, ама хич, не му върви на президенти НА БОЙКО, ама хич, не му върви на президенти

От както преди 10 г нашият Бащица взе властта, президентите са му трън в таза.
Снимки: РодинаБг.ком

Първо беше Първанката, с когото Борисов имаше достлук, не е случайно, че употребявам турска дума за разбирателство, но пък Човекът от Банкя никога не е желаел да дели властта, дори 10 % от нея. Няма да забравя една пресконференция във варненската резиденция "Евксиноград" с премиера ни, заедно с тогавашния премиер на Полша Доналд Туск. Тогава от РодинаБг.ком зададохме въпрос на поляка либерал не се ли притеснява от крайната десница в страната си, начело с братята фашизоиди Качински.

Вече всички си бяха отишли, а г-н Борисов ме мярна и ми вика: "Важното в политиката е здравата ръка, другото е вятър." Още от тогава ми е ясна вътрешната дилема на Бойко от Банкя: Не може пожарникарят да приеме никого не дори над себе си, а дори до себе си. За това и "приятелят" Първанов бе критикуван от слугите на Бойко, примерно Яни Янев, каквито смешници-обслужващи са днес Тома Биков и Десито от Дулово.

Съвсем вгорчи животеца Бойков недоразумението Росен Плевнелиев, когото Човекът от Банкя /почти/ нарече магаре, като в приказката на Бай Ганя, "когото да кандидатираме, дори магаре, овчият народ ще го избере". Шантава работа беше известният със снимката на Скалистите планини във ФАЩ, които екс президентът ни нарече български. А палячовската русофобия на Плевньо объркваше хлъзгавата политика на Бойко, който е готов – ако ли народът ни има две задни части – да връчи едната на Вашингтон, другата – на Москва.

Но "бек басите" на Бойко са най-бесни на Генерала-Президент. Защото Румен Радев е мъж, равностоен на Бойко като характер и доказано мъжество, примерно Радев има не по-малък успех по женската част, от колкото Борисов. А и както се оказа, по отношение на Истанбулската извратена конвенция, за връзките ни с Русия, за неясното приятелство на Човека от Банкя с г-н???? Пеевски и пр, Радев по се възприема от мнозинството българи.

Да допълним, че премиерът ни допусна фатална грешка и с верния си президент Цецка. Като я "назначи" за президент по модела "Плевньо", а тя се провали, реално Бойко си вкара автогол.

Но нека Човекът от Банкя да си сърба попарата, защото е крайно време да разбере, че управлението на Българско не е по силите на един само човек, пък бил той и пожарникар, и запознат с националния ни ъндърграунд, и с хора във ФАЩ-посолството. Утре "вятърът на промяната" ще духне под опашката на Бащицата.

Че Българско знае как да наказва, защото злите езици ми пошепнаха, че Мая Манолова щяла да бъде издигната от герберастите, ама пак Човекът от Банкя не си е направил сметката, че руса жена е по-лошо от трън в таза...

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: