Прегледи: 5905 - Коментари: 4
ВАРНА на нож срещу "социалния"? – чети: извратения пол

ВАРНА на нож срещу "социалния"? – чети: извратения пол ВАРНА на нож срещу "социалния"? – чети: извратения пол

ЕДИНСТВЕНАТА социална роля на жената е да ражда деца, което не е социална роля на мъжа.

Тъкмо това е подлостта и мерзостта на Истанбулската конвенция, че си играе с понятието "социален", което внушава някакво "съчувствие", поставяне на "добро" място в обществената йерархия на отделния човек. Но такъв "отделен човек", някакъв нов пол просто няма, защото, за да се роди човек от първи или втори пол, това може да стане само от първи или втори пол, т.е "социален" в случая играе ролята на извратен.

"Третият, социалният пол" е невъзможен и би могъл да се роди единствено от първи и втори пол, казано безапелационно от мъж и жена. Няма как да има трети пол, защото той не може да се /само/възпроизвежда, а в природата съществува, оцелява, продължава живота си само това био същество, което се възпроизвежда. В такъв случай може да се говори само за човек, състоящ се от два пола, а третият е извращение, тежест, излишък, т.е – несъществуващ.

Във Варна по идея на фейс групата "Варна срещу Истанбулската конвенция" днес от 12,00 пред Катедралата "Успение Богородично" се проведе протест против извратената диктатура на Еврогейския съюз и соросовите "неправителствени" /Чети: Слуги на /НЕ/Официални правителства на ционизма и Новия световен ред./ да се разруши естествената биопсихология на човека. Особено остри бяха стрелите и остриетата на ножовете-изказвания срещу "джендър"-обучението. Даниела Николова от фейс групата, която беше и медиаторът на събитието, даде покъртителни примери за изкуствено-насилственото променяне на пола в някои скандинавски страни. Половин дузина дечица в духа на неформалния протест разиграха точно такава сценка, как жестока джендърска полиция /Тя носи престъпното име "Гревио", краде децата от истинските им родители и ги праща в джендър "социални" заведения./, където им променят пола. Т.е, това не може да стане, но превръщат нормални деца в извратени.

След митинтговата част присъстващите около 200 души, начело с гайдар тръгнаха по централните улици на Варна, за да наострят варненци ушите си за Българоубийството на "Истанбулска конвенция".

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Rosics Dobrikovs     Дата: 2018-02-24 16:20:45    
В Кърджали имате ли актив.
Може ли да ни помогнете.
Тук народа дори не знае за какво става на въпрос.
Само турски сапунки се гледат и турски програми,и това затъмнява.

2. Потребител: Даниела Николова     Дата: 2018-02-24 18:04:08    
Нямаме актив в Кърджали, защото се организирахме наскоро.
Има самоорганизирали се групи в Пловдив, София, Русе и Шумен, за които знам.

Имаме мейл-адрес savebulgaria@abv.bg.
Пишете ми и ще Ви изпратя всякакви материали.

3. Потребител: georgi_kauboi@abv.bg     Дата: 2018-02-25 20:22:06    
Стаията Ви отразява точно това ,което предстои да се случи ,след приемането на Истанбулска конвенция.Хората имайки предвид нормалните ,с нормални християнски и смейни традиционни цености на българското семейство.Целта на конвенцията да разбие семейния модел и да се превърнем в еднородна ,,биомаса'' ,която лесно ще се управлява.За накрая ще сложат по един чип на всеки и всичко ще приключи.

4. Потребител: Захари Георгиев     Дата: 2018-03-04 12:44:47    
Атака е курва на ГЕРБ.