Прегледи: 2988 - Коментари: 1
БТВ цензурира АТАКА, Цветанов се извинява

БТВ цензурира АТАКА, Цветанов се извинява

БТВ /Бел.РодБг: Слугинята на "Козяк"./ за пореден път цензурира АТАКА и заглуши гласа на партията.

Снимка: РодинаБг.ком

Това стана по време на предаването "Лице в лице" с Цветанка Ризова. Неин гост бе председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

От пресцентъра на АТАКА се свързаха с редактора на предаването Бисера Ангелова с молба да включат по телефона само за една минута народния представител от партията на Сидеров Миглена Александрова по време на участието на Цветанов. Тя искаше да попита Цветанов за изказването на Делян Добрев от ГЕРБ, че депутатите на АТАКА могат да бъдат заменени с тези на Воля. "Ще сменяте ли Сидеров с Марешки?" беше единственият въпрос, който депутатката от АТАКА искаше да зададе.

От екипа на предаването отказаха включване по телефона с оправданието, че имали много малко време - само 11 минути за Цветанов и отказаха категорично да включат представител на АТАКА в предаването. Партия АТАКА ще продължи да търси начин да получи отговор от ръководството на партия ГЕРБ, съгласувано ли е с тях изказването на Делян Добрев, касаещо участието на АТАКА във властта. Припомняме, че председателят на енергийната комисия към Парламента и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев е обвиняем за извършена умишлена безстопанственост по делото "Белене".

АТАКА иска оставката му като председател на комисията.

От: Пресцентъра на Атака

Допълнение: Днес, 27 февруари, стана ясно, че Цветан Цветанов се е извинил и не може да става въпрос за "замяна" на Атака с Воля. По-важно е другото: Волен Сидеров за пореден път доказа, че за него е важно Българско, каузата на Българско, а не простотиите на подсъдими герберасти.

Защото, когато Волен подкрепи БСП, го изкараха предател, когато сега подкрепя ГЕРБ, пак го изкарват предател. Е, защо българите не изберат 51 % Атака, да тръгнем с Русия, да излезем от гробокопачите на Българско НАТО и Еврогейския, че националистът да прави другите предатели?

Димитър КУНЕВ - Български

Последно от Пресцентъра на Атака:
Делян Добрев се извини на Сидеров и АТАКА
Народният представител от ГЕРБ Делян Добре се извини на Волен Сидеров и АТАКА за изказването си, че можело да бъдат заменени с депутатите от ВОЛЯ. "В никакъв случай не съм го казал в този смисъл. Нямал съм предвид това. Грешно бях разбран и затова тръгнаха интерпретации. Ако някой не ме е разбрал както трябва, съжалявам, че така се получи." - Това заяви в кулоарите на парламента Делян Добрев пред АЛФА ТВ след брифинга на управляващите.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Петър Касев     Дата: 2018-03-04 12:43:41    
Атака е курва на ГЕРБ.