Прегледи: 2375 - Коментари: 0
ОТНОВО катастрофа на лобното място на Лора във Варна

ОТНОВО катастрофа на лобното място на Лора във Варна

Днес точно в 11,30 на бул "Осми Приморски полк", един от възловите варненски булеварди, на който е разположена и община Варна, в обстановка на /полу/заледена асфалтова покривка, наш репортер стана свидетел на пътно-транспортно произшествие.

Лошото е, че събитието се случи на същата пешеходна пътека, където преди около 7 г беше убита от моторист 20-годишната Лора. Самата зебра е разположена на един наклон, както се вижда и от снимката на РодинаБг.ком от днес. Впрочем самата пешеходна пътека не се вижда от снега, което е двойна причина при снежна обстановка. Да не забравяме, че майката на Лора втори мандат е депутат от ГЕРБ, но решителни резултати от политиката на ГЕРБ по отношение на смъртните случаи на пешеходни пътеки?

Що се отнася до днешната катастрофа, така и не са разбра има ли блъснат пешеходец на зебрата, или само две или повече коли са се блъснали. Пострадалата кола с номер В 8605 ВК със син цвят качи излезли или останали на пътя хора. Със сигурност има свидетели на произшествието, имаше няколко коли и пълен с пътници автобус, но двамата пешеходци, които разпитахме, не са разбрали има ли блъснат човек.

Крайно време е община Варна и КАТ да премахнат тази пешеходна пътека и да я преместят от немалкия и дълъг наклон на равно място. Иначе ще има още катастрофи и на дай Боже, пострадали и жертви.

В противен случай, няма да има само бързо избягали от мястото автомобили и шофьори, които да се разплащат "извънсъдебно".

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: