Прегледи: 2366 - Коментари: 4
КОЙ отрови предателя-шпионин Сергей Скрипал?

КОЙ отрови предателя-шпионин Сергей Скрипал?

КАТО се име пред вид подлостта на английската шпионска централа МИ-6, която уби българския писател Георги Марков, защото с пословичната си честност той започна след режима на Живков да съди остро и циничния английски капитализъм, то най-вероятните отровители на руския шпионин-предател са отново британските спецслужби.

Опитът да бъде ликвидиран Сергей Скрипал /на снимката/ обаче надали е дело на руското централно разузнавателно управление - ГРУ. Защо Русия ще хаби пари, ще рискува да се разправя с един предател, който вече не може да й навреди. Той е бил купен от МИ-6 през далечната елцинска 1995 г и тогава не дълго е предателствал. Интересното в днешно време е, че Владимир Путин поздрави руското контраразузнаване, което не е допуснало да изтекат сведения за новите супер оръжия, вкл ядрените ракети с ядрени двигатели.

От друга страна, този НЕчовек, нито руснак, нито англичанин, жалък безродник, получава доста пари като пенсия от английския бюджет, та най-вероятната причина за опита за убийство е нежеланието на пословичните със скъперничеството си англичани да ликвидират безполезния им като финансова тежест предател:

ПОКУШЕНИЕ НА СКРИПАЛЯ

В Британии был/беше/ отравлен/отровен/ бывший/бившият/ сотрудник/сътрудник/ ГРУ Сергей Скрипаль, который/който/ был/е бил/ завербован в 1995 г британской/от английското/ разведкой/разузнаване/, которой/на което/ он/той/ передал/предавал/ секретные/секретни/ сведения в больших/големи/ количествах/количества/.

Был отловлен отечественной контрразведкой в 2004 году и приговорен к 13 годам тюрьмы. После частичной отсидки, обменян в ходе группового обмена на российских разведчиков арестованных на Западе, в том числе на Анну Чапман.

После этого жил в Британии и не слишком светился в публичной сфере, получая пенсию от Ми-6, выступал консультантом британской разведки по методам работы и организации ГРУ ГШ РФ. Разумеется, не трудно предположить основные версии, которые будут тиражироваться по этому поводу.

1.ГРУ предательства не прощает и спустя много лет решило нанести Скрипалю визит вежливости, чтобы поставить точку в давнем предательстве.

2.Покушение на Скрипаля сфабриковано западными спецслужбами, чтобы пустив в расход вышедшего в тираж предателя, развернуть кампанию в стиле "дело Литвиненко №2".

3.Несколько менее вероятно, что некая третья сторона пытается достичь своих целей манипуляция 1-й и 2-й версиями.

Многое конечно будет зависеть от того, помрет ли Скрипаль /сейчас он в тяжелом состоянии в больнице, вместе с ним отравлена еще одна женщина) и каким ядом он был отравлен.
Особых сожалений по поводу судьбы старого предателя конечно нет.

Интереснее/По-интересно е/ конечно/разбира се/ вопрос/въпросът/ - кто/кой/ и зачем/защо/ пытался/се опита/ его/го/ убить/да убие/.

От: colonelcassad.livejournal.com
Опубликовал Сергей Манаков, 06.03.2018 в 03,07




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Камен Йорданов     Дата: 2018-03-07 00:04:20    
Атака е курва на ГЕРБ.

2. Потребител: зоро     Дата: 2018-03-31 21:42:29    
Поздрави от смерш

3. Потребител: гаврош     Дата: 2018-03-31 21:45:02    
тереза да каже нещо по въпроса с масовите изнасилвания от пакистанци оставащш ненаказани.

4. Потребител: шоп     Дата: 2018-03-31 21:58:26    
обръщам се към йорданов А какво е ГЕРБ.