Прегледи: 2382 - Коментари: 2
МОСКВА: Крим не е последната загуба на фашистки Киев

МОСКВА: Крим не е последната загуба на фашистки Киев МОСКВА: Крим не е последната загуба на фашистки Киев

ОБРЪЩЕНИЕТО на руския президент Владимир от 01 март към Федералното събрание разбуни духовете по целия свят.

Черните духове на Запад дори не можаха да скрият дяволския си страх от нововоенната мощ на словянския Колос. Руската мечка мачка Запада в Сирия, където хилавите опити на ФАЩ и екссветовната сила Англия се оплетоха като пате в калчища.

А У-крайна /на Русия/ направо загуби и без това фашизоидно-помиярския си дух, та не само Крим и Донбас, но и най-малкото половин У-крайна /на Русия/ до левия бряг на Днепър ще развеят руския флаг, като си избършат с фашисткия украински новите обувки:

В МОСКВЕ/Москва/ СООБЩИЛИ/съобщиха/ КИЕВУ/на Киев–, ЧТО/че/ КРЫМ - НЕ ПОСЛЕДНЯЯ/е последната/ ЕГО/негова/ ПОТЕРЯ/загуба/

Владимир Путин развеял/разсея/ все/всички/ иллюзии по поводу/повода на/ возможности возвращения/за връщане/ украинской/на украинските/ власти в Донбасс на своих/своите/ условиях/условия/.

В Москве сообщили Киеву, что Крым - не последняя его потеря. Именно так эксперты оценивают заявление официального представителя российского МИД Марии Захаровой по поводу отмены в Украине по требованию националистов закона "Об основах языковой политики":

В свою очередь известный киевский политолог Михаил Погребинский уверен, что своим обращением к Федеральному Собранию Владимир Путин развеял все иллюзии по поводу возможности возвращения украинской власти в Донбасс на своих условиях. По мнению украинского эксперта, формально соглашаясь с территориальной принадлежностью Донбассе к Украине.

Российское руководство/ръковдство/ ни за что/нищо/ не откажется/ще се откаже/ от защиты/защитата на/ ДНР и ЛНР:

Опубликовала Таня*, 12.03.2018 в 11,55
От: svegienovosti.mirtesen.ru




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Ангел Филипов     Дата: 2018-03-13 00:04:19    
Атака е курва на ГЕРБ.

2. Потребител: Вокил 88     Дата: 2018-03-13 13:41:00    
А ти - на ДПС