Прегледи: 5961 - Коментари: 0
Тереза готова да запали война с Русия, само да прикрие, че пакистанци масово изнасилват бели британки безнаказано

Тереза готова да запали война с Русия, само да прикрие, че пакистанци масово изнасилват бели британки безнаказано

Фееричната по безумие и истеричност информационна агресия срещу Русия заради убийството в центъра на Лондон на предателя Скрипал /отровен с вещество, произвеждано изключително в Узбекистан на завод, закрит под контрола на САЩ, но доста лесно за изготвяне/ може да доведе до нови санкции срещу Русия, включително и до забраната за излъчването на Russia Today и Sputnik, изгонване на дипломати, изземване на имущество на Русия, икономически санкции и дори до анулиране на по-рано издадени визи.

Тъй като Скрипал е от отдавна е никому ненужен в Русия, а доказателствата отсъстват дори в голяма степен, отколкото в случая с клеветата срещу нашите спортисти /истеричката премиер на Великобритания много нагледно приключва сама със себе си/, това е агресия срещу Русия, в която английските специални служби, съдейки се по всичко, просто са се отървали от още един доплувал до тях "биологичен боклук" /така веднъж ги нарече пред мен "отработените" предатели един много добре възпитан и цивилизован до ръба на чорапите си западен дипломат/, по същия начин като Березовски /официално заключение за причината на смъртта просто не е съставено/ и няколко други. Повечето наблюдатели смятат, че тази информационна агресия е свързана с президентските избори. Но тя е започната твърде късно, за да повлияе на изборите: въпреки усилията на пропагандистите, фокусът на информационния удар ще бъде след 18 март.

Затова и причината, по-скоро, е друга – и отчитайки се дълбочината на подкопаността на психиката на английското общество, /а тя съвсем не е същата, както по времето на загадъчната агония на садиста Литвиненко, у който от радиационното поражение на организма по вълшебен образ опадаха космите само на главата, но не и на гърдите, което е добре видно на сълзливите фотографии/, тя е свързана с вътрешната, а не с външната английска политика.
Истерията около убийството на "отработения" и никому ненужен Скрипал , изтласква от английското обществено съзнание чудовищен скандал, който властите се опитват да премълчат от 2014 г около расовия терор срещу белите момичета, устроено от банди пакистанци и други мигранти от Азия.

Момичетата, при това изключително бели, се насилват, правят се наркоманки, отвличат се, продават се в сексуално робство и убиват от десетилетия, при пълното допускане на прехвалената английска полиция. Така, според доклада на английските правозащитници /Във Великобритания тази дума все още е запазила своя първоначален смисъл и означава "защита на закона и правата на гражданите", а не "защита на престъпниците"/, за 16 г пакистанците изнасилват в четвъртмилионния град Ротръм повече от 1400 момичета /повече от половин процент от цялото население!/ и то само на възраст между 11 и 15 г.

След скандала от 2014 г полицаите в Ротръм уж се захващат за работа – но "за последните три години техният план забележително угасва". На 11 март Mirror публикува разследване, което можеше да предизвика шок в английското общество и да създаде сериозни политически проблеми за правителството на Тереза Мей. Този път нещата са свързани с 170-хилядния Телфорд, където за 40 г от ръцете на насилниците са пострадали около хиляда момичета /също повече от половин процент от населението/ отново при почти пълното бездействие на властите /т.е при пряко покровителство на насилниците/. Социалните работници знаят за случващото се от 90-те г, но полицията започва да реагира едва след десетилетие: между 2010 и 2012 г са разкрити около 2000 заподозрени за нападенията, но зад решетките попадат едва девет от тях, след което делото е закрито.

Освен това информацията за престъпниците-азиатци /съдейки се по контекста предимно пакистанци/ е унищожена поради страха на полицаите да бъдат обвинени в расизъм, а през 2016 г е прието дори специалното решение да не се провежда ново следствие. Съществено е, че става дума само за два града, където престъпленията все пак са били огласени. Вероятно, сексуалният терор /или по съвременни термини "сексуалният джихад"/ на пакистанците и мигрантите от другите страни в Азия се осъществява от десетилетие и в други региони на Великобритания. При това е важно, че страхът на полицаите да бъдат наречени "расисти" парализира работата им дори и в по-голяма степен отколкото страхът от ръководителите на страната /продължителните сексуални престъпления от страна на ръководителите на Великобритания срещу сирачетата, съпровождани с техните убийства от края на 70-те г все пак са разследвани, макар и след много дълго време/.

Погасяването на вътрешнополитическите скандали с разпалване на вълна от насилие срещу нашата страна е стандартна, подразбираща се технология на английската политика в течение на векове – толкова стандартна, че тя дори е описана в художествената литература като нещо забавно, но напълно обичайно /например, в любимата книга на Тачър "Да, господин премиер"/.
Напълно е възможно, че в наши дни министър-председателят Мей започва истерията по повод убития /най-вероятно от английските спецслужби/ предател Скрипал и поставя двете страни на границата на войната просто, за да отвлече вниманието на нацията от наистина чудовищния скандал, който нейните сътрудници по някаква причина не успяват да погасят.

И разбира се, за това, че "прекрасните мигранти" да могат и по-нататък да продължават с възпитанието в толерантност и цивилизованост на английските момичета – в съвременното западно разбиране на тези думи.

Превод: Поглед.инфо
Потребител:


Коментар: