Прегледи: 3097 - Коментари: 0
НАЙ-НИСКИТЕ "европейски" заплати в Българско са заради ФАЩ-ЦРУ еничарите

НАЙ-НИСКИТЕ "европейски" заплати в Българско са заради ФАЩ-ЦРУ еничарите

Снимка: РодинаБг.ком

КОЙ пречи да се повишат доходите на работещите българи?

Тези еничари на ФАЩ и Запада, които мине се-не мине месец и ходят на килимчетата във Фашингтон и Брюксел и стоят мирно на колене, че да им набият обръчите, както на времето старшината ги набиваше на новобранците. Но защо доходите на българите са най-ниски в Европейско?

Колко са "законните" кражби на западните корпорации и банки в Родината ни? Според изчисленията на двама доценти от Икономическия университет във Варна ежегодните чисти /чети: 99 % мръсни/ печалби на Запада у нас са между 11 и 14 млрд Евро. Като знаем, че оборотът на чуждите вериги магазини надхвърля 11 млрд Евро, при приблизително 20 % печалба, безконтролен внос /без мита и акцизи/, огромния стокооборот, ниските изкупни цени за българска продукция и обратно – високите продажни за българския потребител + ниските заплати за българските работници, това е една от огромните фунии за грабеж на и без това тънките джобове на българите.

Но – Западът си гледа икономическия интерес, както 5 века е убивал, грабел, лъгал и развращавал света. Нашите десни и леви са виновни, че не защитават интересите на нацията си. Защо не вдигнат поне с 5 % корпоративния данък? Това ще внесе над 10 млрд лв повече в хазната, а средно на работещ българин ще се паднат по 5 000 /пет хиляди!/ лв. Да прибавим и 2 мил пенсионери – ако вдигнем пенсиите средно със 100 лв – това са само 200 мил, или остават по 4 800 лв на български труженик. Изобщо има 1001 начина да се принуди Западът да намали кражбите си и парите да остават в Българско. РодинаБг.ком е учуден от поведението на "социалната" БСП, която се бори ЧЕЗ да не е в български ръце, а с нашите сметки за ток да храним чешките пенсионери?

Да поздравим патриотите, че натиснаха ГЕРБ-ерастите да установят мин пенсия на 200 лв и мин заплата на 510 лв. Но "Обединените" е редно да натиснат за изгонване на крадец № 1 в енергетиката – ФАЩ-"Мариците", както и крадците на злато, мед /особено/ и редки метали да плащат поне 10 % концесионна такса, нали такава е в "белите" държави. Изобщо Бойко Борисов да не се ослушва към ФАЩ-ЕС, а да се грижи 100 % за народа си, крайно време е да натири в ъгъла прозападните си лакеи и лакейчета.

Но евтино платените от ЦРУ и еврогейските банки и корпорации българоубийци, чиито деца, снахи, зетьове и внуци учат в убиецокрадеца Запад, убиват цинично, целенасочено и ценностно Родината. Дано по скоро дойде Новият Народен съд, че иначе не от 9 мил заради демокрацията ще станем под 7, а до 25 г заради евроробството направо сме 90 % в гробищата.

Докато търпим начело на Милата си Родина еничари, ще сме свръхбедна и умираща нация.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: