Прегледи: 3339 - Коментари: 0
МАДУРО – болезнен трън в таза на ФАЩ

МАДУРО – болезнен трън в таза на ФАЩ

КОЛКОТО и да са бесни соросоидите, Николас Мадуро, досегашният президент на Венецуела, бе повторно избран, т.е преизбран с 67,7 % от всички гласове на венецуелския народ.

Естествено, Белият дом /чети: Черната дупка на човекомразството/, Държавният департамент на ФАЩ и лично Джордж Сорос протестират, обявяват за нарушения на изборите, че били нелегитимни, дори че хората "насила били карани да гласуват" за наследника на великия антиамериканец Уго Чавес. Ами така е – Николас Мадуро не е удобен на крадците и убийците от ФАЩ, а щом някой не е удобен на Вашингтон, той дори с 68 % не се признава от Запада.

Самите избори преминаха както искаше венецуелският народ, а не джендърската измет от Америка. За пореден път стана ясно, че делото на Уго Чавес, който пръв изгони янките от държавата с най-много нефт в света /според дори прозападната Уикипедия/, не е било напразно. При 75 млрд дълг към ФАЩ, въпреки че Венецуела изнасяше ежегодно нефт за Америка поне за 40 млрд, Чавес взе властта, ликвидира дълга и даде на всички венецуелци работа, гарантирани високи доходи и изгони ФАЩ-нефтокомпаниите – крадци.

Наред с всички южноамерикански антиамерикански избрани народни водачи, Чавес бе отровен и почина от тумор. Спасиха се Дилма Русеф, президентите на Аржентина, Боливия и Еквадор – бяха излекувани в Куба. Опитите на ФАЩ да извършат "цветна" революция във Венецуела се провалиха. Народът е със своите антиамерикански президенти.

Подобно на Русия, Венецуела не желае проамериканско крадливо и слугинско на глобалните компании управление. Николас Мадуро във всяко свое вътрешно- или външнополитическо действие е като едър болезнен трън в таза на ФАЩ.

Ние от антиамериканския е-вестник РодинаБг.ком честитим на венецуелския народ победата и сме наясно, че рано или късно и българският народ ще покаже червен картон на Запада, който 5 века убива, краде, лъже и развращава света.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: