Прегледи: 2862 - Коментари: 2
СЛЕД НАМЕСА НА ТВ АЛФА И ПП АТАКА, ОбС ВАРНА ЗАПЪЛНИ УЛИЧНИ ДУПКИ

СЛЕД НАМЕСА НА ТВ АЛФА И ПП АТАКА, ОбС ВАРНА ЗАПЪЛНИ УЛИЧНИ ДУПКИ СЛЕД НАМЕСА НА ТВ АЛФА И ПП АТАКА, ОбС ВАРНА ЗАПЪЛНИ УЛИЧНИ ДУПКИ

ПАТРИОТИ В УПРАВЛЕНИЕТО – ЕДИНСТВЕН НАЧИН ЗА ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ НАД ВЛАСТТА

В началото на месец април телевизия Алфа излъчи репортаж за окаяното състояние на малките улички в района на Варненската окръжна болница – "Св Ана".

Тогава по сигнал на общинския съветник – Добрин Иванов /на долната снимка/ и местни активисти на партията, телевизията на истината показа дупки с над 10 см дълбочина, буквално приличащи на кратери в района на улиците "Битоля", "Уилям Глатстон" и "Братя Бъкстон". Тогава жители от района споделиха пред Алфа, че са готови на подписки, протести и даже гражданско неподчинение, докато общината не вземе съответните мерки да потърси сметка от фирмите изпълнителки по поддръжката на варненските улици.

За наша обща радост излъченото от 11-ти април доведе до положителен резултат. През последните дни активно се работи по отстраняването на повредените участъци, чрез запълване на дупките с качествен асфалт и цимент. В тази връзка г-н Иванов и членове на варненската общинска организация на ПП АТАКА изразиха своето най-искрено удовлетворение от постигнатия резултат. Според тях активизирането на местната власт в полза на гражданите предава практическия смисъл на участието на патриотите в управлението на страната. По думите на варненски активисти този случай се явява практическото приложение на формулата, в която Обединени патриоти и в частност политическа партия АТАКА представляват незаобиколим фактор в упражняването на политическата власт.

В конкретния казус варненските атакисти, оглавявани от Станислав Темелков, и представени в ОбС Варна от Добрин Иванов, изиграха ролята на своеобразен посредник между заинтересуваните граждани и отговорните лица и институции призвани да се грижат за градското благоустройство. Посланието тук е недвусмислено: добрите резултати в управлението на нашия град, както и на цялата страна идват едва когато Негово величество избирателят – данъкоплатец започне по-честичко да търси сметка от тези, които го представляват и на тази база вземат конкретните решения за неговата съдба. Именно в това се съдържа и смисъла на патриотичните формации – постоянно да насърчават гражданска активност в тази посока.

Този малък успех, с който можем да се поздравим днес, за пореден път разкри коя е правилната формула в българския политически процес. На това място е необходимо да припомним, как жителите на квартал "Чайка" успешно си защитиха зелените междублокови пространства със съдействието на г-н Станислав Темелков, тогава в качеството му на общински съветник от политическа партия АТАКА.

В своето встъпване като общински съветник преди година, Добрин Иванов заяви, че ще продължи да следва неотклонно тази линия, в която партията чрез своите медии, активисти и представители в местната власт винаги ще отстоява правата на отделните граждани пред интересите на корпорациите и силните на деня.

Александър Атанасов - Варна /на горната снимка пред ремонтирана дупка/
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Tони     Дата: 2018-05-23 14:29:52    
Свършено е голямо добро за гражданите.

2. Потребител: Кати     Дата: 2018-05-30 13:05:00    
Браво! Дано и в бъдеще бъдат запълнени кратерите по пътищата!