Прегледи: 4175 - Коментари: 0
ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО срещу европейските гадости

ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО срещу европейските гадости ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО срещу европейските гадости

ДНЕС от 15,30 в Морската градина във Варна, на сцена "Раковина" до обновеното Морско казино, се проведе митинг в подкрепа на традиционното българско семейство.

Снимки: РодинаБг.ком

Най-радостното за РодинаБг.ком беше, че не видяхме да присъстват активите на партиите от Народното събрание и изобщо никакви партийни активи. За сметка на това на митинга и последвалото шествие имаше около 500 – 600 родители и деца, най-вече майки и бащи български, които осъзнават каква жестока опасност за децата им вещае античовешката "Истамбулска конвенция".

Трите ораторки български майки нямаха опит от митингови речи, но пък посланията им бяха истински мъдри и съвременни. Те защитиха българското семейство, и бащата, и майката, не както феминистката от Първи май, поканена от активиста-комунист? Васил Жеков, която искаше в 20-минутната си реч мъжът да заплаща на жената домакинския труд, впрочем тази феминистка нямаше нито семейство, нито дете. Трите ораторки в подкрепа на традиционното християнско и българско семейство днес, наблегнаха на това, че в българското семейство няма „измисленото“ от Запада насилие над жени, че мъжът и жената създават семейство според Божиите закони и природната си същност, че момчетата и момичетата, респективно мъжете и жените са уникални и самобитни създания, които единствени могат да имат поколение, т.е право на семейство.

От традиционните организатори на граждански протести видяхме г-жа Даниела Николова, активна в борбата срещу незаконните емигранти. Видяхме и още от някои протестиращи патриотично настроени варненци, а разбрахме, че на митинга има гости от Шумен и Варненска област.

Събитието завърши с поход из Морската градина и празник под Пантеона на Амфитеатъра, където организаторите бяха приготвили програма и игри за децата.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: