Прегледи: 3017 - Коментари: 0
КАК РУСИЯ в разработката на "Кинжал" матира ЦРУ

КАК РУСИЯ в разработката на "Кинжал" матира ЦРУ

Известно е на целия свят, че ФАЩ имат над $ 700 млрд годишен военен бюджет, а Русия "едва" $ 70 млрд.

Обаче! С тези 10 пъти по-малко разходи, руските учени изцяло игнорираха струващата над $ 1,5 трил система "ПРО", която щеше от космоса да елиминира изпреварващо руските балистични, междуконтинентални и тактически ядрени ракети, вкл от атомните подводници, в непосредствена близост до Америка. Съаздадоха два вида ракети, "Кинжал" и "Авангард", които се движат с такава неуловима свръхскорост, правят такива маневри, че ФАЩ ще бъдат затрити от лицето на Земята за по-малко от 15 минути, това го каза точно Владимир Путин неа въпрос на журналист-янки.

А разходите за ЦРУ на американските данъкоплатци са много повече от 10 пъти, отколкото за КГБ, но това доказва само едно: че Русия има светоспасителна мисия, а ФАЩ - убийствено-грабителска:

Как Россия разрабатывая/като разработваше/ гиперзвуковой/хиперзвуковия/ комплекс "Кинжал" ввела/въведе/ в заблуждение разведку/разузнаването на/ США

Не для/за/ кого/никого/ не секрет, что/че/ все/всички/ страны/страни/ мира/по света/ следят друг/една/ за другом/друга/.

Особенно пристально за Россией присматривают наши друзья из Соединенных Штатов. Россию и США всегда отличала невероятная скорость разного рода военных разработок. Особенно эта скорость возрастала при нахождении у соперника какой нибудь военной новинки. Это было во времена СССР, это есть и сейчас.

В этот раз при разработке своего сверх оружия, Россия пошла несколько хитрым путем и стала анонсировать разработку морского оружия против военных кораблей США. В Америке прислушались к этому и стали заниматься разработками в ответ, посчитав, что времени предостаточно.

Но не тут то было, Россия ввела в заблуждение Американских военных морскими разработками, а на самом деле представила миру гиперзвуковой ракетный высокоточный авиационный комплекс "Кинжал"

США не могли/можеха/ поверить/да повярват/ в реальность происходящего/на ставащото/.

Опубликовал Александр Дикий, 10.06.2018 в 23,32
От: glavnajadoroga.ru




Потребител:


Коментар: