Прегледи: 2469 - Коментари: 0
ЕКАТЕРИНОЗАХАРИЕВЩИНАТА – европейското проклятие на Българско

ЕКАТЕРИНОЗАХАРИЕВЩИНАТА – европейското проклятие на Българско

НЯМА по-голямо зло за Родината ни от е/няма по-малка буква/вропейския съюз.

Той краде: 1.суровините ни, 2.парите ни, 3.децата ни – бъдещето ни. Същият еврогейски съюз се опитва да налага извратените си възгледи за семейството, образованието, отношението към малцинствата, към историята, изобщо извращава всичко нормално, фактите, истината.

Водач на европейския грабеж и житейско-моралното падение на Българско у нас дори не е БАТЕ Бойко. Завършен слуга на чуждопоклонството у нас е вътрешната ни министърка /Бог да я накаже в ада още на Земята./ Екатерина Захариева. Тя е подписала джендърско-перверзната Истанбулска конвенция преди решение не само на Народното събрание, но дори и на Министерския съвет. Тя е подкрепила английската лъжа за отравянето на абсолютно незначителния за Русия провалил се английски шпионин Юрий Скрипал, като преди решение на НС и МС се обявява за антируски санкции. Които носят средно около 300 – 400 мил Евро загуби за НЕЙНАТА родина.

Ама каква родина е на Катенцето /чети: послушното котенце на убиецо-крадеца Запад/ на Българско. Тази българска???? министърка говори само и единствено за европейска солидарност, единство и интереси /чети: интересите на западните банки и корпорации, които крадат ежегодно от Българско чрез заеми, вериги магазини, енерго-, водни и пр дружества, концесии, приватизирани за стотинки бисерни промишлени мощности около 12 – 14 млрд Евро/. Тази същата Екатерина антибългарска Захариева веднъж не е повдигнала въпроса за финансовата вреда от емигранти, от набезите на цигани /прав е проф Станилов, че те нямат собствен иманентен морално-интелектуален шанс да се интегрират в нито една европейска страна/, кога Катенцето-котенцето еврогейско е повдигнала въпроса за американските военни бази, които нищо не плащат, но разрушават родната инфраструктура и са цел за руските ядрени ракети?

А и какво самочувствие, каква самоувереност и еврогейска непоколебимост на заучено-наизустуени фрази вибрират в мозъчето Захариево. За сметка на нацията ни, която заради Запада и демокрацията от 9 вече е 7 мил, като вървим към изчезване!

Нека не забравяме, че БАТЕ Борисов нарича меркелки и макроновци-морковци и пр свои "началници", като единственият негов началник по Конституция и Върховен дълг е българският народ. Той, въпреки че все гледа да балансира между западния грабеж и българските интереси, той е отговорен за антибългарското поведение на Катенцето-котенцето.

Къде пише в българската Конституция, че начело на държавата ни трябва да има очиларка, в смисъл не змия, а зубрачка прозападна?

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: