Прегледи: 5996 - Коментари: 1
ЕКАТЕРИНОЗАХАРИЕВЩИНАТА – европейското проклятие на Българско

ЕКАТЕРИНОЗАХАРИЕВЩИНАТА – европейското проклятие на Българско

НЯМА по-голямо зло за Родината ни от е/няма по-малка буква/вропейския съюз.

Той краде: 1.суровините ни, 2.парите ни, 3.децата ни – бъдещето ни. Същият еврогейски съюз се опитва да налага извратените си възгледи за семейството, образованието, отношението към малцинствата, към историята, изобщо извращава всичко нормално, фактите, истината.

Водач на европейския грабеж и житейско-моралното падение на Българско у нас дори не е БАТЕ Бойко. Завършен слуга на чуждопоклонството у нас е вътрешната ни министърка /Бог да я накаже в ада още на Земята./ Екатерина Захариева. Тя е подписала джендърско-перверзната Истанбулска конвенция преди решение не само на Народното събрание, но дори и на Министерския съвет. Тя е подкрепила английската лъжа за отравянето на абсолютно незначителния за Русия провалил се английски шпионин Юрий Скрипал, като преди решение на НС и МС се обявява за антируски санкции. Които носят средно около 300 – 400 мил Евро загуби за НЕЙНАТА родина.

Ама каква родина е на Катенцето /чети: послушното котенце на убиецо-крадеца Запад/ на Българско. Тази българска???? министърка говори само и единствено за европейска солидарност, единство и интереси /чети: интересите на западните банки и корпорации, които крадат ежегодно от Българско чрез заеми, вериги магазини, енерго-, водни и пр дружества, концесии, приватизирани за стотинки бисерни промишлени мощности около 12 – 14 млрд Евро/. Тази същата Екатерина антибългарска Захариева веднъж не е повдигнала въпроса за финансовата вреда от емигранти, от набезите на цигани /прав е проф Станилов, че те нямат собствен иманентен морално-интелектуален шанс да се интегрират в нито една европейска страна/, кога Катенцето-котенцето еврогейско е повдигнала въпроса за американските военни бази, които нищо не плащат, но разрушават родната инфраструктура и са цел за руските ядрени ракети?

А и какво самочувствие, каква самоувереност и еврогейска непоколебимост на заучено-наизустуени фрази вибрират в мозъчето Захариево. За сметка на нацията ни, която заради Запада и демокрацията от 9 вече е 7 мил, като вървим към изчезване!

Нека не забравяме, че БАТЕ Борисов нарича меркелки и макроновци-морковци и пр свои "началници", като единственият негов началник по Конституция и Върховен дълг е българският народ. Той, въпреки че все гледа да балансира между западния грабеж и българските интереси, той е отговорен за антибългарското поведение на Катенцето-котенцето.

Къде пише в българската Конституция, че начело на държавата ни трябва да има очиларка, в смисъл не змия, а зубрачка прозападна?

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-09-04 02:57:31    
Когато бях малък, попитах учителката - защо Данте казва - Комедия? Тя нещо каза, не помня какво, но със смисъл че иска да измести темата. Сега, опитен, видях и комунизма и демокрацията като еврейски гешефти, мога да кажа: Комедия е, защото диваците си мислят че като избиват белите, го зачукват на Този дето ги е лишил от Дух, че и душа, а като им пият кръвта поемат техните души че и Дух - и поставят Бога пред свършен факт! Комедия е че си мислят че всичко отминава с такава лекота, с каквато е правено! Затова, да оставим възмездието да си гледа работата, и да насочим вниманието си върху нашите мини дяволи.
Соломон Паси като прочел със затаен дъх за похода на Честа, турския марш на скок на Сулейман Паша и Великото Старозагорско клане на мирното население, се просълзил от умиление. - Малко уточнение, - можете ли да си представите еврейски сълзи?! - то е нещо като простатна слуз. На Шипка където е имало организирана съпротива от аматьори, макар и почти без оръжие и с мокри от дъжда картонени патрони, и разполагали само с камъни, гяурите са го отблъснали. Излива се чифутската гняв върху невъоръжени деца, жени и старци. Прави впечатление еврейския Канон - избийте всичко живо, - хора, животни! От изобилното леене на кръв на евреина му се възбужда либидото - термина е от техен гуро, - че почва спонтанно да онанира. Така правил и Соломон Паси. На другия ден седнал на писалището си и изтракал една молба до българския народ.
"Братя в Алаха, моля ви наричайте ме вече Сюлейман Паша! Защо? - това си е моя работа." Българския народ няма адрес - няма Правителство, Парламент, медии - затова и изпратил молбата си до Синедриона, а той вече си има начини. Българите са усетили за тази историческа молба по драстичното падане на стандарта, ама дотам, че на евреите се наложило да не излизат от оазисите си! Но има професии дето няма как да не се присъства на работното място - не всички евреи са работници на Културния фронт. Има и продавачи на свинско, доставчици че и месари на свинско, сортировачи на свинско, доставчици на свинска кръв и кръвни продукти, да не говорим и за свинските Домове на търпимостта, където свине-евреи се въргалят с натурални свине, отегчени от змийките си - цици като две змии и змийска муцуна. Синедриона обявил извънредно положение в Източните Балкани, а 7ми флот потеглил към Черно Море. Султан Ердоган казал че беше крайно време, а Бойко Борисоф възкликнал - "Че защо бе, аз щях да направя маньовър?" - Повторена буква по буква популярната някога смешка на Тодор Живков, след като му казват че не е вече цар. Потресен от комедийния й заряд, Тиквата я запаметил като че ли сам си я намислил. Да не забравяме, че и той има това благоразположение на синедриона, каквото и Анжела Меркел.
И така - видиш ли евреин, убий го! Измива много грехове.