Прегледи: 6181 - Коментари: 0
ГЕРБ Варна, стегнете съветниците си

ГЕРБ Варна, стегнете съветниците си

"Да си кажем кривиците си, та да вървим напред." – пише Апостола Левски до войводата си Панайот Хитов, на когото е бил байрактар.

Днес имаше извънредна Сесия на Общински съвет – Варна. Ставаше въпрос за подкрепа на затъналия варненски футболен клуб "Спартак" и по-конкретно да се помогне за ремонта на стадиона му, който е в /почти/ плачевно състояние.

Разбира се, всички политически групи, вкл "опозицията" на ГЕРБ от десни и БСП /Бел.РодБг – Странно, но това е общата опозиция във Варна./ подкрепиха спартаклии, чиято част от агитката бе в Пленарната зала, където заседават общинските съветници.

Да се насочим към темата на статията: Водачката на групата на ГЕРБ г-жа Марица Гърдева беше комай единствената внимаваща в изказванията за стадиона. /Почти/ всички съветници от ГЕРБ не се интересуваха от ставащото, защото г-жа Гърдева на два пъти подкани своите съпартийци-съветници да гласуват "за".

Освен агитката на ФК "Спартак" имаше тук-таме някой журналист, а и заседанието се предава директно по тв. Но само репортерът на РодинаБг.ком обърна внимание на уличаващия в летен курортен сън група на ГЕРБ.

Впрочем председател на ГЕРБ Варна е кметът на общината г-н Иван Портних. Не му стигат летните екстремни грижи на кмета, та да набива обръчите на съветниците – политическото лице на съпартийците му.

Като симпатизанти на националния коалиционен партньор на ГЕРБ – Атака – пишем тази статия не за да се подиграем с герберите, а за да им помогнем – доколкото имат сили да се събудят от самодоволния си летен сън.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: