Прегледи: 8646 - Коментари: 0
Ветроходът "Калиакра" ще разхожда пасажери за празника на Варна

Ветроходът "Калиакра" ще разхожда пасажери за празника на Варна

Юлия КУНЕВА
от: Брат.Бг

Идва време за слънце и незабравими ветроходни приключения на борда на плаващата по морските вълни красавица - баркентината "Калиакра".

Традиционно, в седмицата на Варна един от най-бързите и красиви ветроходни кораби в света предлага на жителите и гостите на града да преживеят романтични час и половина във Варненския залив. На борда на учебния ветроходен кораб "Калиакра" туристите ще беседват с екипажа и ще научат повече за множеството победи на баркентината в гонките на престижните международни регати "TALL SHIPS" по целия свят.

Планираните разходки са от 17,00 всеки ден в периода 10 - 15 август. Цените са: 15 лв - за дете до 14 г, и 25 лв за възрастен. Продажбата на билети стартира един час преди обявените часове и се извършва на борда на кораба. Максималният капацитет е 85 души. Билети се предлагат до изчерпване на свободните места на борда на ветрохода.

Специалното нощно излизане на "Калиакра" е планирано за 15 август 2018 г. Пасажерите ще се насладят от акваторията на Варненския залив на пищната заря над Варна по случай празника на града. Планирано е корабът да напусне пристанището около 22,00. Цените на билетите са 30 лв, а продажбата им ще започне от 21,00 на борда на ветрохода. Предварителна продажба и резервация на места може да бъде осъществена и на тел: 052/ 380 514, 0884 779 054 и e-mail: ssavov@bmtc.bg

Можете да наемете баркентината за специални поводи, като сватба, ергенско, моминско или фирмено парти с кетъринг и светлинно шоу.
Потребител:


Коментар: