Прегледи: 12435 - Коментари: 0
ЗАЩО Ленин прогонва Запада от СССР, т.е от Русия?

ЗАЩО Ленин прогонва Запада от СССР, т.е от Русия?

В последните 30-на годинки /макар и преди да е имало по-бледи опити/ се оформи една "темичка", подхвърляна от историци и "историци", общественици и "общественици", знаещи и всякакви "разбирачи", че, видите ли, Владимир Илич Ленин бил "западник", че бил "купен" било с немски, било с уолтстрийтски парички, да продаде или предаде богатствата на Руската империя на Запада, т.е на западни банки и корпорации.

Не е лоша тази идейка, изглежда добре опакована с луксозна словесна лъскава хартия, че чак така добре изглежда, че чувам дори благонадеждно мислещи хора да почнат да й вярват. При това става дума за хора не само русофоби или лекомислени ветропоказатели, а за сериозни твърдолинейни комунисти, че дори и някогаш били "ленинисти".

Тази идея няма нищо общо с фактите, т.е с резултатите от руската революция, особено вследствие на политиката – външна и вътрешна на Ленин. Когато юдействащите и антиюдействащите – Лео Бронщайн-Троцки, адмирал Колчак, Керенски, Урицки, – по еврейски Мойсей или Мойсеевич, Яков Свердлов, Врангел и пр "патриоти" или прозападни руски дейци решават да продадат богатствата на Русия, примерно на Сибир, че и да разпарчетосат Руската империя на отделни държавици, Владимир Илич квадратен километър по квадратен километър, област по област, милион квадратни километра по милион квадратни километра възстановява почти изцяло /без Финландия и част от Полша/ площта, територията на Великата Руска империя.

Нещо повече – след като еврейката Фани Каплан, по поръчка на купения от Уолт стрийт Лев Троцки /Лео Бронщайн/ стреля смъртоносно по Ленин, руският революционер започва да елиминира един по един юдействащите или антиюдействащите революционери, които целят чужда икономическа или дори политическа власт над руския народ. Известен е ходът на Ленин за отстраняването на комисаря Урицки /Мойсеевич/ - вместо да отиде на митинг, за който научава, че ще стрелят по него, Ленин изпраща Урицки, когото и убиват. Има десетки примери, които показват как деец по деец, Ленин отстранява чуждите агенти от властта и накрая, макар след някои колебания остава начело на Русия Сталин.

Резултатът е ясен – американците и японците са изгонени от Далечния Изток, немците – от Украйна, англичаните – от Колския полуостров, ислямските и кавказки националисти – от Средна Азия и цял Кавказ. Да, делото на Ленин за запазването на териториалната цялост на СССР /де факто на Руската империя/ е доведено до успешен край от Сталин, но без кардиналната посока на политиката на Ленин Русия да бъде независима от Запада, Сталин нищо нямаше да извърши.

Изобщо Ленин си е комунист и носи моралната вина за смъртта на хиляди руски интелигенти и патриоти, това е без съмнение. Когато сложим обобщително-математическа черта под руската патриотична дейност на Владимир Илич обаче, става безапелационно ясно, че Ленин е запазил Русия от мръсните ръце на Запада, по-точно на западните банки и корпорации.

Крайно време е да сложим точка на нелепите и злостни предавания и издания, които казват на бялото – черно, че Ленин е "довел Запада" в Русия, ясно е, че е обратното – Владимир Илич изгонва Запада, че чак 90 г по-късно, предателите Елцин и Горбачов се опитаха – слаба Богу неуспешно – да подчинят Велика Русия на крадливия и циничен Запад.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: