Прегледи: 4578 - Коментари: 0
УКРАИНЦИТЕ ще правят не секс, а евросекс

УКРАИНЦИТЕ ще правят не секс, а евросекс

Украинците вече ще сексуват по европейски, а не нормално

"УКРАЙНА" /на Русия/ тепърва я чакат еврогейските извращения, но горките "украинци" /те са си руснаци, както точно 100 % "македонците" са си българи/

АКО ли между двама украински граждани "назрява" полов акт, отсега нататък те са длъжни да позабавят, да задържат дишането и първо официално да обявят половата "процедура" – да дадат юридическо значимо съгласие за "Събитието".

В противен случай един от партньорите може сутринта да отиде в полицията и да се оплаче за изнасилване. Този безумен закон Киев защо ли копира от Швеция, много-много на урките им се иска да се харесат на Запада.

Съвсем сериозно – този петък в "Украйна" /на Русия/ влизат в сила поправките към Наказателния кодекс, които променят понятието "сексуално насилие". На практика това означава, че държавата възнамерява да се меси и да коригира сферата на интимните отношения между гражданите си.

Началото на тази шумна кампания полагат поданиците на шведския крал, които от 01 юли мин.г всички трябва да дават официално съгласие за секс /вкл мъжете – защо ли?/. Потомците на гордите мъжкари викинги са решили, че ако предварителното съгласие за секс от една от страните не е дадено, то това се приравнява към изнасилване.

Звучи сякаш разумно, но приемането на закона по настояване на крайните извратени феминистки така и не обяснява най-важното. Как може постфактум да се докаже, че не е имало съгласие.

Пикантният "закон" /чети: ционистка мръсотия/ не бързат да приемат много страни в Евросъюза. Но това не попречи на бюрократите от Съвета на Европа и брюкселските зелки да задължат Киев задължително да приеме извратения текст.

Да добавим, че благодарение на Атака Истанбулската конвенция не беше приета в "традиционно" Българско, че и Конституционният съд я заклейми.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: