Прегледи: 7945 - Коментари: 0
В РУСИЯ избраха най-красивата сътрудничка на Росгвардията

В РУСИЯ избраха най-красивата сътрудничка на Росгвардията

На снимката: Победителката в първия общоруски ведомствен фотоконкурс за Красавица на Росгвардията - прапоршчика от полицията Анна Храмцова

МОСКВА, 26 апр — РИА Новости:
Победителка в първия общоруски фотоконкурс "Красавица на Росгвардията" стана прапоршчикът от полицията Анна Храмцова от Екатеринбург, съобщиха от пресслужбата на ведомството.

За нея са гласували над 57 хил души. Всичко в конкурса са взели участие над 1000 жени – военнослужещи и сътруднички на Росгварсията от всички региони на Русия.

Конкурсът премина в два етапа: отначало участничките трябваше да разкажат в интересна форма за своята служба и постижения, а също да представят своите увлечения с помощта на фотографии, фотокомпоции и клипове. После подбора на фотографиите участничките бяха поместени на официялния сайт на ведомството, където в течение на месец продължи онлайн гласуването.

Фотографията на победителката и 12-те финалистки ще бъдат включени в календара на Росгвардия за 2020 г.

Превод от РИА "Новости":
Димитър КУНЕВ – Български и Словянски

Необходим пустослов: Е, хубаво е и в Българско да има подобни конкурси в армията и полицията, ама очевидно гордата българска армия е пред закриване от господарите ни от НАТО.
Потребител:


Коментар: