Прегледи: 4213 - Коментари: 0
ЕВРО/Г/пейски съдии отново ощетиха българските отбори

ЕВРО/Г/пейски съдии отново ощетиха българските отбори

ТОЗИ път бяха ограбени ЦСКА-София и Локомотив от Пловдив

Снимка: РодинаБг.ком

Мин.г нашата редакция много обстоятелствено и фактологически показа и доказа, че двама западноевропейски футболни съдии /единият от Италия/ ощетиха вероломно Славия и Лудогорец в клубните евротурнири.

Тази година, наистина не в Първия или Втори предварителен кръг на същите състезания, но вече очевидно в Третия, върху българските клубни отбори беше приложена циничната хватка на УЕФА, контролирана финансово, а и политически от западните клубове. За Страсбург е ясно – там е Европейският /чети: Еврогейският/ Парламент, където се извършват по заповед на лобитата на 300-та най-мощни европейски корпорации и банки грабежите над източните членки на ЕС. Що се отнася до украинския Заря /по македонски образец преименувана на Зоря – а в Луганск 100 % от жителите говорят на руски, а не на измисления украински/, то отново бе направен антируски поклон пред фашизирана Украйна /тя е Окрайна на Русия/.

Фактите този път бяха не очевидни, а очевадни – двоен стандарт при дузпите и жълтите картони, съответно в двата мача. Швейцарският /пак западноевропейски рефер/ съдник свири доста спорна дузпа в полза на любимия на Запада Заря, а също такава дузпа не бе отсъдена в полза на Локото срещу французите от Страсбург. Топката промени посоката си след като се удари в отделената от тялото ръка на защитник на французите. А УЕФА има преясни оповестени критерии в такъв случай - ДУЗПА.

Крайно непочтено бяха вдигани и картоните срещу българските отбори. Поне в два случая не бяха наказвани футболисти на френсия отбор, а в мача ЦСКА-София – Заря непочтеността на съдията бе груба. Там грубата игра на украинския отбор не бе "забелязана", а българите за по-леки нарушения получиха по жълто картонче. С усмивка от швейцареца.

Прав бе Люпко Петрович, че в "Европа не ни искат!..." И по финансови, и по политически, че и по религиозно-цивилизационни причини.

Мин.г хърватските запалянковци от Хайдук развяваха знамето на Ватикана на стадион "Васил Левски", а дежурният съдия не докладва. При ясен регламент от УЕФА – не се допускат никакви религиозни или политически знаци по стадионите. Иначе ФК Левски ги наказаха за "расови" скандирания, сякаш дежурният делегат разбира български?

Що се отнася до Страсбург, преди 50 г този отбор бе елиминиран от Славия. Но тогава я нямаше западната УЕФА-Мафия, а и Източният блок бе достатъчно силен. А днес дори Хърватска се опитва да играе антиизточно, без да се усетят "шахматистите" от Балканите, че само ще бъдат използвани, защото ако преди 50 г Динамо Загреб взе Купата на УЕФА, днес Западът няма да ги пусне дори до групите на ШЛига.

И на нашата, българска улица ще изгрее слънце, но едва след като бием дузпите на НАТО и Европейския антибългарски съюз!

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: