Прегледи: 1215 - Коментари: 3
ФАЩ губят Българско и измислят шпионски игри

ФАЩ губят Българско и измислят шпионски игри

ИМА ли по-антибългарски адрес в Отечеството - от София, ул "Козяк" № 6?

И ако Върховната прокуратура си гледа почтено и съвестно по БЪЛГАРСКИ, а не по интересите на ФАЩ работата, може да открие не един проруски "шпионин", а стотици действащи българи шпиони, които са се продали за пари на "Америка срещу Българско"? При това, аз и стотици мои познати, над 90 % от познатите ми, смятат - без да са получили нито един лев, рубла, Евро, долар, че нашата Родина трябва да напусне НАТО и Еврогейския съюз и да бъде редом с Русия срещу западния неоколониализъм.

Вчерашният и продължаваш днес прокурорско-политически фарс, поръчан от Посолството на ФАЩ у нас, е доказателство, че анализаторите в това Посолство са притеснени от влиянието на Русия в Българско. Няма никаква политическа причина, даже и изборите за местна власт, които да изискват шпионския изсмукан от пръстите на гешевци-цацаровци скандал. ФАЩ губят световното икономическо и политическо превъзходство, осигурено им от продажно-невежата политика на Горбачов и руските ционисти.

Само факти: От 31 % дял в промишления Световен брутен продукт /СБП/ вече Вашингтон има под 19 %. Особено бързо изместват американските стоки Китай и Индия. Позиции в Тихоокеанското и Индоокеанското пространство завладяват Китай и Индия, а Западът губи пазари и територии. Русия, от друга страна, си възвърна позициите в Близкия Изток, Индийския океан /за ужас на ФАЩ - Пакистан, верният съюзник на Вашингтон, вече обръща политиката си в унисон с руската/, Африка, възстановени са и се развиват отношенията с Куба, а освен Венецуела няколко южноамерикански държави канят руски корпорации и специалисти.

Всеки макроикономист знае, че силната икономика означава военна мощ. Като губи икономическата си сила, Вашингтон губи и военното си превъзходство. Пак за сметка на Китай, а мъдрата политика на Владимир Путин осигури на Русия ядрено преимущество – с 10 пъти по-малко средства Москва има три вида неуловими за Америка ядрени ракети.

Змията ФАЩ все още не умира, но предусеща смъртта си и хапе с последните си изтичащи сили. Но злобата и гневът на шпионите от "Ленгли", Вирджиния ги провокира да правят не само тактически грешки, както е в шпионския скандал с "Русофили", а и груби геополитически и геоикономически грешки. Така, /въпреки предупрежденията на Хенри Кисинджър, който предупреждаваше, че съюзът Русия+Китай е смърт за ФАЩ/ точно действията на ЦРУ съюзиха Китай и Русия.

Да, Българско е една не малка, но не повече от средноголяма плочка в световната политическа мозайка. ФАЩ и Западът ни грабят ежегодно с поне 20 млрд Евро със своите корпорации и банки, а и разчитат на местоположението ни – възлово в Югоизточна Европа и на Балканите. Но пък лошите анализи на скъпоплатените ЦРУ-"спецове" доведоха до топлите връзки на Турция с Русия. Турция е 10 пъти по-ценна от Българско на световната геостратегическа карта. Голяма загуба за Вашингтон и явно в ЦРУ са яли доста калай, че сега търсят компенсация за провала с Турция с нашата заробена от Запада страна.

Така че "руската" шпионска манипулация на българската Върховна прокуратура е проамериканска и антибългарска, за което сценаристите на тази про-ФАЩ акция скъпо ще си платят, но най-губещ ще е отново клетият изчезващ български народ. Защото без Русия няма Българско.

А с ФАЩ нашата Родина вече 30 г бавно, но сигурно умира.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Димо Василев     Дата: 2019-09-10 20:29:04    
Добър коментар,който може много да бъде допълван! Никой не възнамерява да унищожава американския народ и държава! Последните се налага да се преустроят в новия глобален свят,а те не могат и изнасят вътрешното си напрежение навън! По-добре е САЩ да се съобразяват със света,отколкото светът с тях!

2. Потребител: муспи     Дата: 2019-10-30 20:18:21    
На какво се дължат нашите сърцераздирателни успехи в усвояване на наследството. Всеки гой ще каже - че те държат ППА (Парите, Правителствата и Армиите), - защото гоите са глупави, и това ни позволява да изпеем истината, без да се опасяваме че те ще я чуят.
Ние, децата на Утринната Звезда Люцифер, сме създадени с едно фундаментално свойство, което както не може да се отнеме от нас, така и е невъзможно да се инкрустира върху тяхната рехава природа, пушек, а не нашата печена глина, фаянс изваян за да се положи върху него света. В клетките ни е записано - "не давай своето си, а вземай чуждото, и то като става твое не го давай". В бита си, а нашия бит е много повече от пет хиляди години - както го изчисляват глупавите гои, този закон се е упражнявал така: По голяма нужда не се ходи, по малка може, за да не се затормозява системата на благодатта, но по голяма е грях. Грях е това което Самия Люци е определил за твое, да го изхвърлиш навън, че и да пуснеш водата! Наказанието за такъв фал е изпадане в гоите. Братя в Йехова (Люци, Яхве, Алах…), пазете се от съблазънта разсейване.
А сега да си кажем, как сме преодолели през хилядолетията целомъдреното въздържание? Не е ли водело до отравяне на организма? Не братя. Първо, не всеки евреин го постига, ние сме кастово общество, както и целия Ад, най отгоре са Рабитата които и никога не са ходили по голяма нужда, след тях са Богатите, Политиците, успелите в живота евреи и не толкоз успелите, наблягащи главно на Пособията - знаете, едно е наши Пособия, друго е негърски. Но даже и в тези най малки наши братя има дръзновение към Поднебесието. Около тях мереше, стените са изпопръскани с кафяво, въздуха е надиплен от кафява душа, и Яхве вижда усърдието им, а е благ. Братя, велика е сладостта от спазването на закона, механизма й е такъв: Стискаш се и не изпускаш нищо, защото рабитата ти го казват и свидетелстват със собствения си пример, и ти сам виждаш промените които настъпват в тебе. Плътта ти от фаянсова става тухлена, а напълно законното изпускане на душа разгонва гоите наоколо, като - то смешно да се каже, но гоите са много прости, - пръдня?!
Вижте какво Приятели Люциферианци, имаме и някои трудности, и между нас си да остане, - но много ни притесняват. Врагът, било че успява една Прослойка от белите гои да запази от нашите ППА, било че произвежда нови и нови такива бели, но нашата крайна цел в усвояването на наследството все е далече, нещо повече - стоим си все на стартова позиция?! Но вече сме разгневени, вече не само дъвчем, но и хапем, хапем братя като за последно! И в Пропастта си има свое упование! Шалом и умната, - всичко е направено да може да се пресметне.

3. Потребител: муспи     Дата: 2019-11-07 02:22:45    
Защо се е свикнало да се говори за американски народ, за нация, за държава САЩ, за американска култура? Това е огромна задокеанска територия, като английска колония заселена с бедни и ниско културни авантюристи, подмамени от евреите. След това ги бутат на въстание за независимост, като им доставят цялото френско оръжие заедно с параходите, за да направят сечено на Англия за удоволствие на френския народ. Въобще евреите не са изобретателни, все си знаят - за тях, за трудовите маси. С английските трудещи се също си подържат взаимно уважение, а после докарват афроамериканци и стремително ги развъждат. Лукавствата пред тези ниско културни бели стига дотам, че се преодолява погнусата от смесените бракове като стават изгодни - получават апартаменти и всевъзможни облаги, стават доктори (здравеопазването не е на почит в еврейското царство), и понеже инженери и икономисти е трудно за тях, засилват ги в Културата. В Америка култура наричат това което носи пари като забава и въобще рахат. Наистина предишните им поколения свършиха гигантска работа, като унищожиха Европейската култура, а свят без култура може да го смачкаш в ръцете си и го пуснеш в клозета. Сега доставят мексиканци и всякакви гватемалци в такива количества, че негрите отиват на заден план, а и гъмжи от араби. Получило се е този котел, че каквото и да каже синедриона се подема от тълпата от Атлантика до Пацифика: Мултикултурно общество! Да, мулти мулти мулти. Национално възраждане - национално национално. Исляма? Ислям ислям ислям.
А ето, България си стои от пред историята. Евреите я мразят повече от другите, защото българите са техния антипод. Без значение е колко са биле в древността, а днес са колкото половин Ню Йорк, това е омразата на дявола Йехова към земната проява на Бог. А не му прилича на Този от когото е всичко и чрез Когото всичко, да не допуска когато Горното се спуска надолу, да бъде мразено, презряно, стъпкано, осмяно, убито и разпъвано, защото това е цената на безсмъртието, да оставя в смъртта мъртвото. Не всички българи са Съвършени, но на всички е ясно защо Богомилите с усмивка са скачали в кладите.