Прегледи: 770 - Коментари: 0
ЗАЩО прозападните медии не отразявят "Възраждане"?

ЗАЩО прозападните медии не отразявят "Възраждане"?

Страхът от истината създава цензурата.

И ако в соцкомунистическо Българско тя бе обоснована от социалния модел, то днес е обоснована единствено от Негово Подло величие - ДОЛАРЪТ! Тези, които получават грантове от Сорос и Сие или се стремят да получат грантове, т.е, реализирани или мечтаещи за това НЕбългари, реализират НЕОжелязна завеса за днешната българска социална зависимост.

А тя е свръхвидима: Ние сме колония на Запада, ние сме робослуги на Запада. Ежегодно западни банки и корпорации /полу/незаконно изсмукват от 14 до 16 млрд Евро от отънелите джобове на оредяващите българи. Пускаме текст от Пресцентъра на "Възраждане", една от 2-3-те организации, които казват истината и съответно са цензурирани от НЕбългарските "свободни" медии:

След вчерашната ни среща с президента Радев т.нар. национални медии отразиха надълго и нашироко присъствието на всички други поканени на консултациите, освен Възраждане.

За пореден път стана ясно от кого се страхуват и кого искат да скрият управляващите и техните медии, защото е публично известен факт, че т.нар. национални телевизии са скрита собственост на хунтата. Много пъти съм отговарял, когато са ме питали защо не ни отразяват - ако почнете да ни виждате често по Битиви, Нова тв и другите радиоточки на режима, бъдете уверени, че и ние сме станали част от статуквото.

Върхът на всичко обаче бяха платените американски медии като Свободна Европа, които въобще не споменаха за Възраждане, и Дарик, които от своя страна излъгаха, че регистрацията на организацията ни била отнета. Вчера си говорихме с Цончо Ганев, че когато влезем в парламента, телевизиите това няма да го съобщят: Живи и здрави да са мисирките на властта и да кълват ярма докато има.

Защото Възраждане идва, и с нас идва гневът, жаждата за възмездие и желанието за радикална промяна на България от страна на стотици хиляди българи! Затова ви призовавам - не спирайте да споделяте и да говорите за това, което всички ние правим! Имаме малко повече от 2 месеца, за да започнем преосноваването на българската държава.

Защото нали знаете какво обича да казва министър-председателят Борисов - ако някой друг управлява, ще счупи държавата. Е, тази държава не е наша, тя е на мафията, мутрите и олигархията /Бел.РодБг - А най-вече на западните финансисти!/, затова нека я счупим.

И нека заедно с нея счупим и оковите, с които ни заробиха преди повече от 30 години!

Обобщил: Диметър Кунев - Български и Словянски
11 януари, 2021
Потребител:


Коментар: