Прегледи: 1849 - Коментари: 0
10 души убити в Колорадо, САЩ-демокрация!

10 души убити в  Колорадо, САЩ-демокрация! 10 души убити в  Колорадо, САЩ-демокрация!

Ако НЕ!!!! искате да убиват Вас и децата Ви в Българско:

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РУСОФИЛИТЕ ОТ "ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО" - с бюлетина № 12!

ПРИ СТРЕЛБА в Колорадо са убити 10 души

ДОМОРАСЛИТЕ български американофили и САЩ-грантаджии проглушиха света, чак до Генералния секретар на антибългарската и антисловянската НАТО стигнаха, че да се ИЗКАЖАТ колко лоша е Русия. Да, ама не - както пише в Светото Евангелие, а и не както се прекланяше пред Живков с тази класическа евангелска фраза г-н Бочаров, ветропоказателят.

Веднага от името на редакциите на РодинаБг.ком и националистБг.ком ще добавим, че в Америка заради американската "мечта", чети: грубата алчност на системата, страдат най-много обикновените американци, американският трудов народ. Едрият бизнес, глобалистите и собствениците на корпорации, приближените им и висшите политици само "обясняват" причините за типичните американски жестокости, станали ежедневие. В страната на "свободните хора", както се пее в лустрирания им от реалността химн.

МОСКВА, 23 март — РИА Новости:

В резултат от стрелбата в супермаркет в град Боулдър в щата Колорадо са загинали - засега - 10 души, има и ранени, съобщи шефът на местната полиция Мерис Херълд.

Изявлението се появи в "Туитър" /Бел.РодБг - В "демократичните САЩ - не дадоха на половината американци свобода на словото, толкова са поддръжниците на блокирания в "свободния" "Туитър" експрезидент Доналд Тръмп./. Сред убитите има и един представител на силовите служби.

По-рано медиите съобщиха за само 6 загинали. "Ние изказваме съболезновиния на зесегнатите семейства. Десет души са загинали" - оповести Херолд.

От полицията също заявиха, че предполагаемият масов убиец е задържан. Той, както се уточнява, също е пострадал в резултат от "инцидента" /Бел.РодБг - Тази дума употребява полицията в САЩ за масово убийство, не е наша думата./ По-рано представител на правоохранителните органи Кери Ямагучи заяви, че полицията не вижда по-нататъшни заплахи във връзка с произшествието. /Бел.РодБг: Хрониката на хаоса ОБАЧЕ след идването на власт на демократите продължава./

Както съобщи прессекретарката на Белия дом Джени Псаки, новият президент на САЩ Джоузеф Байдън е информиран за случая.

Необходим ПУСТОСЛОВ от редакциите: Едно общество, в което има несправедливи закони, които специално в САЩ облагодетелстват не цялото общество, а ЧАСТИ от него, е обрачено на насилие. Така ощетените въздават за своята, открадната от ЧАСТ от обществото ПРАВДА.

Тежко за страдалците: убиеца и неговите жертви!

Обобщил: Зимитър КУНЕВ - Български и Словянски

Купуването и продаването на гласове е пресътпление! /Не е ли най-много на ГЕРБ и ДПС????/
Потребител:


Коментар: