Прегледи: 2073 - Коментари: 1
Николай Малинов в Санкт Петербург на Руско-европейски форум

Николай Малинов в Санкт Петербург на Руско-европейски форум

РодинаБг.ком публикува авторска статия на ПП "Възраждане на Отечеството", част от Коалиция "Лява алтернатива: За чиста и свята Република".

Известно е, че западните служби чрез грантове и платени тв се стремят да създадат неверен и негативен образ на Русия в българското общество и особено сред младите хора. "Възраждане на Отечеството" активно противоборства на опитите да се очерни братска слОвянска Русия. Затова нейният лидер Николай Малинов е действен в утвърждаването и разширяването на българо-руските културни, икономически и политически връзки:

Николай Малинов участва в Международна конференция "Руската култура и европейската цивилизация", която се провежда в Санкт Петербург

Автор ППВО, 21 МАЙ 2021

21 май 2021 г Санкт Петербург, Русия: Председателят на партия "Възраждане на Отечеството" и на национално движение "Русофили" Николай Малинов участва в международна онлайн конференция за приноса на Русия в европейската цивилизация.

Организатори на форума са Съветът на федерацията на Русия, Министерството на външните работи на Русия и федералната агенция "Россотрудничество". Конференцията е под патронажа на Валентина Матвиенко – председател на Съвета на федерацията на Русия. В онлайн конференцията, която се излъчва в 80 страни, се включиха представители на 18 държави.

Конференцията "Руската култура и европейската цивилизация" се провежда в рамките на Петия културен маратон за мир "От Атлантика до Тихия океан", който е под патронажа на ЮНЕСКО. Лозунгът на маратона е "Култура без граници".

На снимката: Николай Малинов е до водещия на конференцията Андрей Климов, заместник-председател на Комисията за международни отношения на Съвета на федерацията и отговарящ за международните отношения на партия "Единна Русия".

Виж и в:
Срещи на Николай Малинов в Москва
Почетен медал за Николай Малинов от Петия фестивален маратон "От Атлантика до Тихия океан"

Обобщил: Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Словянин     Дата: 2021-05-24 23:18:33    
Европеец да НЕ се наричам, първа радост е за мене!