Прегледи: 2557 - Коментари: 0
Сенатор ПУШКОВ: САЩ замира пред очите ни

Сенатор ПУШКОВ: САЩ замира пред очите ни

Често-често мнимите хуманисти, а всъщност носещи и изказващи реч на омразата срещу Русия и руския народ, се скриват зад фразата: "Ние не сме срещу Русия, а срещу "путинизма".

Естествено, че това е дафинов лист пред срамотите на мисленето им. Те са /почти/ винаги срещу Русия, срещу руския народ и мястото му в световната политика, култура и дори наука.

От друга страна, РодинаБг.ком винаги се е отнасяла с дълбоко уважение към трудолюбието и ценностите на американския народ. Тъкмо ръководството на САЩ обаче, вашингтонгската бюрокрация и финансово-промишлените върхове на банките и корпорациите водят през последните години Америка към залез. От 31 % дял в СБПпромишленП /СБПП/ през 1995 г, сега той спада под 20 % - на 19,5 % през 2020 г. Оценка за срива на САЩ има и в долната статия:

"Умира пред очите ни": Руският сенатор Алексей Пушков предрича болезнен век за САЩ
26.05.2021

На снимката:
Сенатор Алексей Пушков на заседание на Съвета на Федерацията на РФ - РИА Новости 26.05.2021
© РИА Новости / Владимир Федоренко

МОСКВА, 26 май — РИА Новости:
Сенаторът от Горната Камара на Руската Дума Алексей Пушков предрича в Telegram тежки времена за Съединените щати.

Така парламентаристът коментира новините за сериите убийства с огнестрелни оръжия на територията на САЩ. "Относително устойчивият баланс, който се задържаше в страната презп 20-ия век, се взриви. Предишната Америка вече я няма - от нея остана само мит, да, и той силно потъмня. "Американската мечта" умира пред очите на света. И едва ли е възможно да я възродят."

Периодът на разцвета на САЩ е преминал. Съдейки по съвкупността от икономически, външно- и вътрешнополитически факти, 21-ият век ще е фатален за САЩ" - написа Пушков.

Парламентарий также выразил мнение, что США деградируют как политически, так и социально.
Парламентаристът също изрази мнение, че САЩ деградират както в политическо, така и в социално отношение.

Обобщил: Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар: