Прегледи: 2520 - Коментари: 0
У-крайна /няма такава държава/ умира като Българско

У-крайна /няма такава държава/ умира като Българско

Западната либерална /Бел.Ред.РодБг: на български освобождаваща, свободна/ демокрация наистина освобождава У-крайна от ... населението й.

Безработица, корупция, тотална миграция, но не само към Западна Европа, а и към Русия заради политически и етнически репресии, масово затваряне на заводи, преследване на вещици ТОЧНО като в Средновековието и накрая борба за власт, да го кажем направо: ЗА КОКАЛА, доведоха най-богатата репеблика в СССР до по-бедна от Молдавия и Албания. "Це Европа", лозунгът на Майдана стана погребалният Реквием на киевските фашаги. И в Българско нещата са подобни, но хохлите наистина са шампиони по суицидно национално поведение.

Долната статия само констатира умиращата У-крайна /де факто няма ТАКАВА държава, тя е Новорусия, О-крайнина на Русия/:

ООН призна Украйна за един о лидерите по измиране на населението

ООН заявиха ОФИЦИАЛНО, че населението на Украйна се съкращава с едни от най-бързите темпове в света. /Бел.Ред.РодБг: На "първо" място по този показател е Кирибати, република в Тихия океан, на второ е Латвия, трето е Българско. Но в Украйна няма официално преброяване от 2001 г, като статистици в Киев твърдят, че "първенец" по изчезване е тъкмо държава #404#/.

МОСКВА, 28 ное - РИА Новости. Населението на У-крайна се съкращава с едни от най-бързите темпове в света.

За това свидетелстват данните, прдставени в аналитичната справка на ООН "Демографски процеси". Вече към 2050 г, предупреждават авторите на документа, населението на Украйна може да се съкрати до 32 - 35 мил души.

Причините за това се определят от низкия коефициент на раждаемост, високата смъртност и мащабен ръст на миграцията навън от страната. Официалният Киев, предполагат "експерти", може да спре измирането на населението по пътя на създаване на стабилна политическа и финансова система, благодарение на което властите ще "осигурят" социалната защита на своите граждани.

Последното официално преброяване в Украйна е проведено през 2001 г. По резултатите му населението е било 48 240 902 души. Преди позицията на ООН експремиерът на У-крайна Николай Азаров заяви, че ежегодно в страната умира около 200-250-хиляден град.

Политикът добавя, че в този момент У-крайна е реално най-бедната страна в Европа, въпреки че тези позиции преди време заемаха Албания и Молдова.

Обобщил: Димитър КУНЕВ - гл.редактор на РодинаБг.ком и националистБг.ком
Потребител:


Коментар: