Прегледи: 3132 - Коментари: 5
Руското посолство с обръщение към България

Руското посолство с обръщение към България Руското посолство с обръщение към България

РодинаБг.ком пуска това обръщение без редакционни поправки:

Елеонора Митрофанова

"Скъпи приятели на Русия в България!

Изразяваме сърдечна благодарност за многобройните думи на подкрепа, които получаваме в Посолството на Русия. Въпреки пороя от агресивна антируска пропаганда, фейкове и неприкрити глупости, които днес масово са тиражирани, включително и в български медии, вие искрено се тревожите за нашата страна, за бъдещето на руско-българските отношения.

Заедно с вас ние споделяме възмущението от това, как в тези дни се правят опити да се опетни, да се изопачи, да се стъпка в калта всичко, което е свързано с Русия. А нас с вас, руснаците и българите, да ни скарат" - пишат от посолството на Руската Федерация в България.

"Искрено сме признателни на всички вас - преподаватели и студенти, журналисти, писатели, свещеници, представители на политически партии и обществени организации, бизнесмени, лекари, дипломати, военни, дейци на науката и изкуството, а също така на много и много други граждани на България. И разбира се, на живеещите тук съотечественици, които не са поели предателския път на власовци и бандеровци.

Нашата страна е минавала в своята история през най-тежките изпитания. Ще преодолее и днешните трудности. Вярваме, че традиционните приятелски отношения между руснаците и българите, като преминат сериозна проверка за издръжливост, рано или късно ще придобият нови хоризонти за развитие.

С уважение и благодарност, Посолството на страната на Николай Игнатиев, Михаил Скобелев, Йосиф Гурко, Едуард Тотлебен, Николай Столетов, Александър Втори Освободител, светител Серафим Соболев, Фьодор Толбухин, Дмитрий Лихачов, Сергей Лавров, Владимир Путин и милиони хора, искрено обичащи България."

Редакцията на РодинаБг.ком ще добави в списъка на Великите руси, гениите на света Фьодор Достоевски и Лев Толстой, защитили Българско в най-важния момент в историята му.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Дарена Йорданова     Дата: 2022-02-27 19:13:00    
Изпращам ви само един текст към призовка на български матрос, но тя ясно изразява чувствата на българския народ! Като българка, аз се срамувам от действията на българското правителство!
""До матрос 1 клас Христов.
Това ми е призовката от преди няколко дни. Когато отидох, ме попитаха за размер на дрехи, обувки, както и размер за шапка. Като отбелязаха, че ако ме повикат трябва до 2 часа да бъда на сборния пункт който е определен. Стана ми смешно да Ви кажа! Както заявих там, така ще го кажа и тук:
Да сме наясно! Срещу Русия не ме търсете - Ще плувам под вода до Крим ако се наложи и мигрирам от другата страна, но срещу Русия няма да воювам. Има някаква хипотеза, само ако има опасност за сигурността на България и народа ни (което е абсурд).
Това не е наша война бе малоумни дупедавци. Къде сте тръгнали да пикаете срещу вятъра? Като си искате батальон срещу руснаците, защо не се сформирате всичките 240 дупедавци, барабар с родата... Ами ще пращате нас българския народ, да ставаме пушечно месо за кефа на янките!""
С. Христов.2. Потребител: Иван Асен     Дата: 2022-03-02 19:09:30    
Никога срещу Русия! Дори немецът Борис Трети го е разбирал.

3. Потребител: Цар Асен     Дата: 2022-03-19 16:13:21    
Кирчо лъжеца, бил ли е войник?
Заедно с ДАМАДЖАНАТА Рашков-на предна линия!

4. Потребител: Гост     Дата: 2022-04-08 11:42:47    
Дружбата на България със /СССР/- сега Русия е като слънцето и въздуха за всяко живо същество !
Огромната Русия е славянското тяло , а мъничка България е душата ....

5. Потребител: Lisette     Дата: 2022-07-14 22:19:15    
Здравейте
Аз съм много коректен човек, който отпуска бързи и сигурни кредити в партньорство с няколко български и международни банки. Решени сме да ви помогнем с всякакъв вид заем на ниска лихва, който ще улесни живота ви. Моля, свържете се с нас
lisetedeclarck@gmail.com