Прегледи: 3405 - Коментари: 5
4500 скандириха: НЕ НА НАТО! НЕУТРАЛИТЕТ!

4500 скандириха: НЕ НА НАТО! НЕУТРАЛИТЕТ! 4500 скандириха: НЕ НА НАТО! НЕУТРАЛИТЕТ!

"Възраждане" на Костадин Костадинов, няколко антивоенни, пацифистки организации, антифашисти организираха митинг за неучастие в братоубийствената война между братските ни руски и украински народи, както и за пълно ембарго за български оръжия за фашистите от киевския режим.

За СРАМ на българските? основни медии нито една не показа огромното множество от хора, препълнило площада пред Народното събрание вчера в 12,00. Нямаше място чак до солидните метални огради около НС, до сградите, разположени около Паметника на Цар Освободител. Впрочев на него бяха окачени огромно българско знаме, по-малко руско и голям лозунг "Не на НАТО! Винаги с Русия!"

Самото множество развяваше около 3000 български знамена, 10-на руски, 10-на държаха Самарски знамена, а стотици бяха плакатите против Запада, ЕС, НАТО, фашизма, продажното българсно правителство. Специално една от ораторките предложи да се подарят няколко чифта наколенки на Просто Киро, че да му е удобно, като посреща днес фон дер Лайен и още други началници от Брюксел и Вашингтон по-нататък.

Централна беше речта на Костадин Костадинов. Той наблегна на западнопоклонничеството и слепотата на днешните управляващи, на "съревнованието" между ПП, ДБ и ГЕРБ "коя да се поклони по-ниско на западните ни господари" и на фаталния риск да изпратим оръжия за Украйна. Подчерта и необходимостта не Турция, а точно ние българите да помогнем Русия и Украйна, двата братски нам народа да спрат войната и да се разберат

Към 14,00 многохилядното множество се отправи към ВС, където мощно викаше ОСТАВКА! Отново Костадиов напомни за личния "принос" на канадския харвардец Кирил Петков за унизителната позиция на правителството, която не отговаря на мисленето на 84 % от българския народ.

Стана въпрос и за САЩ-базите, като водачът на Възраждане оповести, че партията е внесла предложение в НС да се премахнат тези опасни за държавата ни чужди терени и да се прекрати присъствието на НАТО в Българско. Мернах и Калоян Паргов, ексшефа на БСП София на митинга.

Към 15,00 отново митингът се пренесе пред НС, възгласите "Оставка", "Предатели", "НАТО вън", не спряха над час. Трима депутати, не се разбра дали от ПП, ГЕРБ или ИТН бяха освиркани, докато вървяпха от сградата на старото към "новото" НС.

Само като факт: мисирстващите български? медии излъгаха за броя на присъстващите, на площада пред НХГ имаше паркирали 47 големи 50-55 месстни автобуса, още 10-на микробиса, като не броим пристигналите от Пловдив с влак и софиянци.

Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Гост     Дата: 2022-04-07 11:27:22    
Никоя сопа , не може да избие любовта на Българският народ , към Руския .Ние не можем без Русия и те без нас .Защото Русия е огромното славянско тяло , а малка България е душата !!!

2. Потребител: Цонко Рачев     Дата: 2022-04-07 17:20:00    
Зеленият да духа супата!

3. Потребител: 23     Дата: 2023-01-26 12:02:42    
Да го духа путлер

4. Потребител: 13     Дата: 2023-02-20 10:55:32    

Да го духат копейките

5. Потребител: Админ     Дата: 2023-03-23 21:36:12    
Ние не трием коментари, но не приемаме вулгаризмите в постинги №№ 3 и 4.